Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 04.10.2024 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 2 h
Webinarium ma na celu zapoznanie uczestników z informacjami dotyczącymi wymagań REACH.
Szkolenie skierowane jest do technologów, specjalistów, kierowników i pracowników służb kontroli jakości i bezpieczeństwa
żywności, operatorów przemysłu żywnościowego i opakowaniowego.
1. Podział zakresu obowiązywania rozporządzenia REACH.
2. Zadania dla producentów chemikaliów wynikające z rozporządzenia.
3. Zadania dla producentów i importerów wyrobów wynikające z rozporządzenia.
4. Powiązanie REACH z kartami charakterystykami i innymi aktami prawymi.
5. Substancje SVHC
6. Podsumowanie szkolenia, pytania.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/szkolenia/harmonogram-szkolen/
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2023/12/Program-23-WEB_Wymagania-REACH-dla-roznego-rodzaju-opakowania-i-wyrobu_2024.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły