Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Zmienione cechy organoleptyczne karkówki

Kategoria: Alerty

W dniu 17.09.2019 zgłoszono wykrycie zmienionych cech organoleptycznych karkówki. Szczegóły dotyczące produktów, miejsca wystąpienia, podjętych działań i ryzyka w treści doniesienia.

Zgłoszony produkt: karkówka wieprzowa

Powód zgłoszenia: zmienione cechy organoleptyczne

Ocena ryzyka: niegroźne

Kraj zgłaszający: Polska

Kraj pochodzenia: Niemcy

Status dystrybucji: produkt (prawdopodobnie) nie jest już dostępny na rynku

Podjęte działania: brak podjętych działań

Data zgłoszenia: 17.09.2019

Link: RASFF

 

Wybierz obszar: RASFF

Autor: FoodFakty

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.