-
SZKOLENIE POTWIERDZONE - Auditor wiodący systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2015
Kategoria: Audytor wiodący, 12.05.2025
Super oferta
-
Najnowsze zmiany w systemach bezpieczeństwa opakowań
Kategoria: Normy i standardy, 13.05.2025
Super oferta
-
229 MIK - Jakie parametry mikrobiologiczne przyjąć dla surowców i produktów nieobjętych rozporządzeniami i specyfikacjami?
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 05.05.2025
-
34 DSZ - Zasady utrzymania ruchu wraz z nadzorowaniem maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym w kontekście wymagań standardów bezpieczeństwa żywności BRCGS Food, IFS Food, FSSC 22000, ISO 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 05.05.2025
-
171 MIK - Warsztaty z walidacji, weryfikacji i szacowanie niepewności wyników w mikrobiologii żywności.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 07.05.2025
-
✅ Wymagania ISO 9001 (online)
Kategoria: Normy i standardy, 07.05.2025
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 WARSZAWA
Kategoria: Normy i standardy, 07.05.2025
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 CHORZÓW
Kategoria: Normy i standardy, 07.05.2025
-
Pisma urzędowe inspekcji kontrolnych – czym są i jak reagować?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 08.05.2025
-
✅ Audytor wewnętrzny ISO 9001 (on-line)
Kategoria: Audytor wiodący, 08.05.2025