-
119 JBP - Zespół HACCP oraz dobre praktyki higieniczne i produkcyjne w przedsiębiorstwach paszowych.
Kategoria: Systemy jakości, 13.06.2025
-
233 SEN - Doskonalenie oraz wdrażanie nowych produktów w oparciu o analizę danych z badań sensorycznych.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 13.06.2025
-
131 DSZ - Kultura bezpieczeństwa żywności – warsztaty.
Kategoria: Ogólne, 13.06.2025
-
Składniki suplementów diety zgodne z prawem – prawo i praktyka
Kategoria: Prawo żywnościowe, 16.06.2025
-
GLOBALG.A.P. Risk Assessment on Social Practice (GRASP) v2.0 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 16.06.2025
-
238 DSZ - Walidacja systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności (IFS, BRC, FSSC).
Kategoria: Systemy jakości, 16.06.2025
-
274 WEB - Ilościowa ocena ryzyka związana z alergenami, w oparciu o system VITAL 4.0 i inne systemy. - WEBINARIUM
Kategoria: Prawo żywnościowe, 16.06.2025
-
ESG i dyrektywa CSRD w praktyce – nowe wyzwania dla działów HR - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 16.06.2025
-
Etykietowanie mięsa i wyrobów mięsnych – wybrane aspekty
Kategoria: Prawo żywnościowe, 17.06.2025
-
247 JB - Suplementy diety - warsztaty i praktyczne wskazówki dotyczące znakowania i prezentacji.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 17.06.2025