95 DSZ - Planowanie harmonogramów w oparciu o ocenę ryzyka (monitoring środ., mycie i dezynfekcja, utrzymanie ruchu).
Data: 29.04.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h
Cel szkolenia
Celem szkolenia jest przekazanie uczestnikom informacji jak planować harmonogramy w oparciu o ocenę ryzyka
Szkolenie skierowane do
Szkolenie skierowane jest do technologów, kierowników jakości, pracowników działów jakości i innych osób zainteresowanych
tematyką szkolenia.
Program
1. Wprowadzenie do pojęcia „ryzyko”.
2. Metodyka szacowania ryzyka oraz planowania działań wynikających z danej oceny.
3. Wymagania odnośnie oceny ryzyka w standardach BRC Food, IFS Food, ISO 22000:2018, FSSC 22000.
4. Warsztaty dot. oceny ryzyka i opracowania planów i harmonogramów z zakresu:
• Monitoring środowiskowy,
• Food Defense,
• Food Fraud,
• Ocena dostawców,
• Utrzymanie ruchu,
• Badania laboratoryjne,
• Mycie i dezynfekcja,
• Nadzór nad szkłem,
• Mycie i dezynfekcja.
5. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia.
Warunki uczestnictwa
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=12440&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_DSZ&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2022/01/Program-95-DSZ-Planowanie-harmonogramow-w-oparciu-o-ocene-ryzyka_2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły