Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000:2018

Data: 25.05.2020 Miejsce: Poznań
Czas trwania: 16 h

Cel szkolenia

Przygotowanie uczestników do przeprowadzania skutecznych auditów wewnętrznych jako narzędzia zarządzania bezpieczeństwem żywności wg standardu ISO 22000:2018

Szkolenie skierowane do

  • Kandydatów na auditorów wewnętrznych systemu bezpieczeństwa żywności wg ISO 22000
  • Osób funkcjonujących w obszarze produkcji żywności i odpowiedzialnych za system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanych wyrobów.
  • Managerów jakości w branży spożywczej

Program

  • Wprowadzenie
  • Filozofia, struktura i zakres stosowania ISO 22000
  • Omówienie wymagań ISO 22000:2018
    • Kluczowe elementy systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
    • Kontekst organizacji, Ćwiczenie
    • Przywództwo
    • Planowanie: Analiza ryzyk i szans, Ćwiczenie
    • Wsparcie
    • Działania operacyjne: Programy wstępne - ISO/TS 22002-1:2009, Analiza HACCP,OPRP i CCP
    • Ocena efektów działania
    • Doskonalenie
  • Zasady auditowania wg normy ISO 19011:2018
  • Auditorska wykładnia wymagań
  • Zasady auditowania
  • Ćwiczenia, warsztaty, gry symulacyjne: planowanie i koordynacja działań auditowych, prowadzenie auditów, identyfikacja i zapis niezgodności, analiza dokumentacji i zapisów, działania poauditowe
  • Podsumowanie, zakończenie
  • Test końcowy

Warunki uczestnictwa

Szkolenie dwudniowe: 25-26.05.2020

Termin przesyłania zgłoszeń upływa 11 maja 2020

Koszt  990 PLN + 23% VAT - za osobę za udział w szkoleniu otwartym w biurze SGS w Poznaniu.

Powyższa cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe, certyfikaty, wyżywienie w trakcie godzin szkoleniowych.

Cena nie obejmuje kosztu zakwaterowania.

Zapytaj o dostępne rabaty!

Szczegółowe warunki uczestnictwa dostępne tutaj: http://bit.ly/ISO22000AkademiaSGS

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn