Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn
Flottweg Polska Sp. z o.o.
TOP PARTNER

Flottweg Polska Sp. z o.o.

FLOTTWEG SE

Od ponad 60 lat projektujemy i produkujemy w naszym zakładzie w Niemczech dekantery, wirówki talerzowe, prasy taśmowe i inne urządzenia, charakteryzujące się wyjątkową wydajnością i niezawodnością. W wielu branżach przemysłu pełnią one kluczową rolę w procesie oczyszczania cieczy, rozdzielania mieszanin/oddzielania zawiesin oraz zagęszczania i odwadniania osadów.

Każda pojedyncza maszyna, która opuszcza nasz południowoniemiecki zakład, ucieleśnia nasze wartości i naszą filozofię. Pragniemy, aby klienci Flottweg osiągali rezultaty, które będą nie do pobicia przez konkurencję. Pasja w dążeniu do perfekcji określa nasz sposób myślenia i działania.

Większość z naszych maszyn jest eksploatowanych przez dziesiątki lat od momentu ich uruchomienia. Dlatego na całym świecie Flottweg to synonim doskonałej jakości, wyjątkowego serwisu i długofalowej wydajności.

 
Produkty
Dekantery, wirówki talerzowe, prasy taśmowe, układy sterowania, rozwiązania systemowe / instalacje, serwis posprzedażowy.
 
Marki
Tricanter®, Sedicanter®, Sorticanter®, Prodecanter®, HTS-Dekanter®, Recuvane®, Soft Shot®, Simp Drive®, Simp Control®, Xelletor®


Słowa kluczowe: dekantery, wirówki talerzowe, prasy taśmowe, układy sterowania, rozwiązania systemowe / instalacje, serwis posprzedażowy


tel.: 22 732 22 30
http://www.flottweg.com/

Annopol 22
03-236 Warszawa
woj. mazowieckie
  • 20.11.2024

    6 faktów o białkach roślinnych

    Białka pochodzenia roślinnego – mijający trend, czy sposób na zrównoważony rozwój w przyszłości? Jaką rolę odgrywają wirówki dekantacyjne marki Flottweg w procesie ekstrakcji białek roślinnych? Poniższe 6 faktów
    stanowi wprowadzenie do świata białek roślinnych.

    Czytaj więcej
  • 04.06.2024

    Prasa taśmowa Flottweg – optymalizacja produkcji cydru jabłkowego

    Producent cydru jabłkowego z północnej części stanu Nowy Jork potroił produkcję, zmniejszając jednocześnie o połowę zatrudnienie w czasie krótszym niż dwa lata, instalując wydajną i łatwą w obsłudze prasę taśmową.

    Czytaj więcej
  • 18.10.2022

    Przyszłość należy do białka roślinnego

    Zapotrzebowanie na białka roślinne jest zaspokajane głównie przez białka sojowe. Jednak zapotrzebowanie na alternatywy niemodyfikowane genetycznie jest bardzo duże. Obecnie jest ono pokrywane głównie przez białka grochu, choć w przyszłości można by również skuteczniej wykorzystać ziemniaka. Optymalizacja przetwarzania pozwala na jeszcze efektywniejsze wykorzystanie surowców roślinnych. Wirówki przemysłowe, takie jak dekantery Flottweg, pomagają wykorzystać te cenne zasoby.

    Czytaj więcej
  • 02.11.2020

    Roślinna rewolucja - więcej niż zwykły trend

    W Niemczech około 2% konsumentów stosuje dietę wegańską, a około 10% – dietę wegetariańską, przy czym trend ten stale się umacnia. Coraz więcej osób stara się również unikać produktów pochodzenia zwierzęcego i świadomie wybiera zamienniki roślinne. Zwłaszcza w segmencie zamienników mleka i mięsa rynek wciąż się rozwija.

    Czytaj więcej
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.