FoodFakty poleca: Wymiana Doświadczeń Managerów Jakości Branży Spożywczej
Pobierz materiałyTÜV NORD Polska zaprasza firmy z branży spożywczej na Wymianę Doświadczeń, która odbędzie się tym razem w dniach 6 i 7 czerwca 2018 w Hotelu Lenart w Krakowie-Wieliczce.
Podczas tegorocznej edycji dowiedzą się Państwo jak wykorzystać swój potencjał i dostępne narzędzia, aby skutecznie zmotywować zespół do utrzymania dyscypliny higienicznej na produkcji oraz zaangażowania przy doskonaleniu systemu zarządzania jakością.
W trakcie praktycznych warsztatów przedstawimy analizę zagrożeń i ocenę ryzyka związanego z wykrywaniem zafałszowań dla konkretnych produktów i materiałów.
Poznają Państwo wymagania wprowadzonych w tym roku nowych wersji standardów IFS i FSSC 22000 oraz planowane zmiany w standardach BRC i ISO 22000.
Podpowiemy, jak poradzić sobie z konkretnymi problemami z dziedziny utrzymania bezpieczeństwa produkcji.
W Panelu Ekspertów zasiądą zaproszeni specjaliści, którzy odpowiedzą na państwa pytania. Omówimy zagadnienia z różnych obszarów związanych bezpieczeństwem produkcji. Wyjaśniamy wątpliwości dotyczące m.in. produktów bezglutenowych, ciał obcych, mikrobiologii i innych.
Wśród prelegentów usłyszymy:
- dr Joannę Telus, eksperta w dziedzinie umiejętności społecznych i menedżerskich. Doradcę personalnego i zawodowego;
- Dr Martę Purol, trenera TUV NORD Polska i doradcę z zakresu znormalizowanych systemów zarządzania jakością, bezpieczeństwem żywności oraz środowiska i BHP;
- Marię Kosik, Auditora Wiodącego systemów IFS, BRC, FSSC, ISO 22000, GlobalGAP.
W załączniku szczegółowy program wydarzenia oraz formularz zgłoszeniowy
Zapraszamy do obejrzenia 3 min nagrania opisującego program konferencji:
Artykuł opublikowany dzięki firmie:
-
TÜV NORD
34