Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
W imieniu Komitetu Naukowego oraz Organizacyjnego mamy zaszczyt zaprosić Państwa na II Konferencję Naukową „Postępy w utrwalaniu żywności – na styku nauki i praktyki”, organizowaną przez Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej oraz Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, która odbędzie się w Łodzi w dniu 7 września 2023 r. Patronat nad konferencją obejmą: JM Rektor Politechniki Łódzkiej, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności oraz portal informacyjny FoodFakty.
Tematyka konferencji obejmuje:
1. Bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego i zwierzęcego
2. Systemowe podejście do bezpieczeństwa żywności
3. Funkcjonalne dodatki do żywności
4. Metody analizy jakości i bezpieczeństwa żywności
Szczegóły na stronie konferencji: http://mikrobiologia.p.lodz.pl//ii-konferencja-naukowa_postepy-w-utrwalaniu-zywnosci