Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

II Konferencja Naukowa „Postępy w utrwalaniu żywności – na styku nauki i praktyki”

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

W imieniu Komitetu Naukowego oraz Organizacyjnego mamy zaszczyt zaprosić Państwa na II Konferencję Naukową „Postępy w utrwalaniu żywności – na styku nauki i praktyki”, organizowaną przez Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej oraz Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, która odbędzie się w Łodzi w dniu 7 września 2023 r. Patronat nad konferencją obejmą: JM Rektor Politechniki Łódzkiej, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności oraz portal informacyjny FoodFakty.

Tematyka konferencji obejmuje:

1. Bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego i zwierzęcego

2. Systemowe podejście do bezpieczeństwa żywności

3. Funkcjonalne dodatki do żywności

4. Metody analizy jakości i bezpieczeństwa żywności

Szczegóły na stronie konferencji: http://mikrobiologia.p.lodz.pl//ii-konferencja-naukowa_postepy-w-utrwalaniu-zywnosci

Wybierz obszar: Kongresy i Targi Mikrobiologia żywności

Autor: Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej

Organizatorem konferencji jest:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.