Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

IV Międzynarodowa Konferencja Naukowa– Żywienie bez Granic

Kategoria: Biznes

Serdecznie zapraszamy do udziału w IV edycji Międzynarodowej Konferencji Naukowej – Żywienie bez Granic organizowanej przez SKN Dietetyków i SKN Żywienia Klinicznego działających na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym.

Konferencja odbędzie się 22 maja 2021 roku w formie on-line, a jej nagranie będzie dostępne przez kolejne 30 dni.

Celem wydarzenia jest rozpowszechnianie wiedzy z zakresu żywienia klinicznego i dietetyki opartej na dowodach naukowych w ujęciu interdyscyplinarnym. Nasi prelegenci są ekspertami w swoich dziedzinach, a prezentowane przez nich zagadnienia są zgodne z zasadą Evidence Based Medicine. W tym roku wykłady wygłoszą między innymi prof. dr hab n. med. Ewa Stachowska oraz prof. dr hab n. med. Tomasz Banasiewicz.

Swoje zaproszenie kierujemy do studentów, doktorantów i absolwentów kierunków medycznych i pokrewnych, pracowników ochrony zdrowia oraz wszystkich zainteresowanych dietetyką i żywieniem klinicznym.

Opłata konferencyjna:
100zł – uczestnicy czynni po zaakceptowaniu pracy 
120zł – studenci, doktoranci oraz pracownicy Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego
150zł – pozostali

Tegoroczna konferencja będzie jedyna w swoim rodzaju, nie tylko ze względu na jej formę, ale również na niespodzianki, które przygotowaliśmy dla Was - uczestników. Wszystkiego nie będziemy zdradzać, daj się zaskoczyć!

Więcej informacji znajdziesz na naszych mediach społecznościowych:

Facebook: Żywienie bez Granic

Instagram: @zywieniebezgranic

Strona www: www.zywieniebezgranic.pl  

 

Wydarzenie objęte jest honorowym patronatem Polskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego.

Za udział w konferencji przysługuje 6 punktów edukacyjnych.

Serdecznie zapraszamy i widzimy się już niedługo!

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Autor: SKN Dietetyków i SKN Żywienia Klinicznego WUM

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.