-
Auditor wiodący systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2015
Kategoria: Audytor wiodący, 12.05.2025
Super oferta
-
278 WEB - Werotoksyczne E. coli (STEC) nie tylko w mięsie - zagrożenie, występowanie, outbreaki, analiza i interpretacja wyników.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 25.04.2025
-
119 JBP - Zespół HACCP oraz dobre praktyki higieniczne i produkcyjne w przedsiębiorstwach paszowych.
Kategoria: Systemy jakości, 25.04.2025
-
GMP+ NAJNOWSZE WYMAGANIA I AKTUALIZACJE
Kategoria: Normy i standardy, 25.04.2025
-
219 DSZ - Zadania zespołu bezpieczeństwa żywności w systemie zarządzania na podstawie wymagań Codex Alimentarius oraz standardów BRCGS Food i IFS Food.
Kategoria: Normy i standardy, 25.04.2025
-
Wymagania BRCGS PM v.7 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 25.04.2025
-
31 JB - Żywność dla wegetarian i wegan vs. przepisy prawa żywnościowego.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.04.2025
-
196 BO - Systemy recyklingu odpadów opakowaniowych. Kategorie przydatności do recyklingu.
Kategoria: Ogólne, 28.04.2025
-
125 DSZ - Wymagania systemu BRCGS Food v. 9.
Kategoria: Systemy jakości, 28.04.2025
-
126 DSZ - Audytor wewnętrzny BRCGS Food v.9.
Kategoria: Systemy jakości, 28.04.2025