Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Jakość mikrobiologiczna wody – wyzwania i możliwości - IDEXX zaprasza na seminarium

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Już 7 czerwca br. firma IDEXX zaprasza wszystkich chętnych do Warszawy na bezpłatne seminarium, podczas którego omawiane będą wyzwania jakie stoją przed laboratoriami badającymi wodę pod kątem parametrów mikrobiologicznych.

Jeśli zastanawiacie się Państwo czy filtracja membranowa to jedyna słuszna opcja, jeśli marzą Wam się metody nie wymagające wykonywania dodatkowych potwierdzeń, jeśli szukacie rozwiązań łatwych do wdrożenia, dających pewny i szybki wynik to jest to spotkanie właśnie dla Was!

Przedstawimy Państwu przegląd aktualnie obowiązujących norm z obszaru badań mikrobiologicznych wody. Zaprezentujemy metody działające w oparciu o Technologię Wskaźnikowych Substratów Odżywczych, które od wielu już lat z powodzeniem stosowane są przez laboratoria stacji sanitarno-epidemiologicznych, przedsiębiorstwa wodociągowe, laboratoria prywatne, wojskowe czy te funkcjonujące w obszarze szeroko rozumianego przemysłu spożywczego. Niezwykle cennym wzbogaceniem przekazu teoretycznego będą z pewnością relacje użytkowników przedmiotowych metod. Nie zabraknie też rozmowy na temat jak metody te zweryfikować i zakredytować.

PROGRAM WARSZTATÓW – 2024

7 czerwca, Warszawa, Centrum Konferencyjne, ul Zielna 37

10.00-10.05 - Powitanie, otwarcie seminarium, Dagmara Dziedzina, IDEXX Laboratories

10.05-11.05 - Przegląd metod znormalizowanych stosowanych w badaniach mikrobiologicznych wody, Renata Matuszewska - Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH - Państwowy Instytut Badawczy

11.05-11.15 - Dyskusja

11.15-12.15 Jak usprawnić działanie laboratorium w kontekście badań mikrobiologicznych wody – zastosowanie Technologii Wskaźnikowych Substratów Odżywczych, Dagmara Dziedzina, IDEXX Laboratories

12.15-12.30 - Przerwa kawowa

12.30-13.00 - Badanie próbki wody przy użyciu testu Colilert®-18 – pokaz praktyczny, Dagmara Dziedzina, IDEXX Laboratories

13.00-14.00 - Droga do akredytacji, Jadwiga Wróbel

14.00-14.10 - Dyskusja

14.10-15.10 - Dlaczego IDEXX – doświadczenia własne (WSSE, PWiK), Anna Siewierska-Puchlerska Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Warszawie, Konrad Juszczyński Przedsiębiorstwo Wodociągówi i Kanalizacji Sp. z o.o. w Olsztynie

15.10-15.15 - Zakończenie części merytorycznej, Dagmara Dziedzina, IDEXX Laboratories

15.15-16.00 - Lunch

Bez względu na to czy reprezentujecie Państwo doświadczone laboratorium, czy firmę która dopiero zastanawia się nad możliwością prowadzenia badań mikrobiologicznych wody, na czerwcowym seminarium znajdziecie Państwo potrzebne informacje, inspirację oraz obietnicę wsparcia na każdym etapie (od pomysłu do realizacji).

Serdecznie zapraszam! Rejestarcja bez opłat po kliknięciu w baner poniżej !

Dagmara Dziedzina

IDEXX Water

+48 (0) 665 790 999

Autor:IDEXX
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.