Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Zapraszamy do udziału w KONFERENCJI BRANŻY MIĘSNEJ „Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a przetwórcami” – organizowanej przez Związek Polskie Mięso w dniach 27-28.02.2018 w Hotelu ZAMEK RYN. Patronat honorowy nad Konferencją objął Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Główny Lekarz Weterynarii.
ZAKRES TEMATYCZNY PANELI DYSKUSYJNYCH:
- jakie wyzwania przynosi branży mięsnej 2018 rok?
- czy wegetarianizm może stanowić zagrożenie dla branży mięsnej?
- czego w 2018 roku na swoim talerzu będzie poszukiwał ,,Kowalski” – trendy, przewidywania i prognozy
- higiena w zakładzie mięsnym – wyzwania i zadania
- ASF, ptasia grypa, ubój religijny, guzowata choroba skóry u bydła – przed jakimi zagrożeniami epizootycznymi stanie branża?
- ASF – kompartment i kategoryzacja zakładów – postępy?
Szczegółowy program konferencji poniżej w sekcji "Pobierz materiały"