Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Kongres Bezpieczeństwa Żywności

Kongres Bezpieczeństwa Żywności organizowany przez biuro CEE International Food Standard – IFS przy wsparciu i współpracy Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego oraz CSCMP, jest najważniejszym wydarzeniem dla branży spożywczej. Program Kongresu odzwierciedla potrzebę integralnego podejścia do bezpieczeństwa żywności, wskazując na ścisłe, nierozerwalne powiązanie wszystkich etapów i uwarunkowań łańcuchów technologicznych, logistycznych i funkcjonalnych.

IV kongres Bezpieczeeństwa Żywności pod tytułem "Jakośc i bezpieczeństwo żywności źródłem sukcesu w biznesie" odbył się 11 października 2017. Na kongresie jako partner medialny pojawił się portal spożywczy Foodfakty.pl. 

Wielkimi krokami zbliża się V Kongres Bezpieczeństwa Żywności, dokładnie będzie to 6 listopada 2018, a tam Foodfakty.pl zaistnieją jako jeden z dwudziestu pięciu głównych patronów medialnych.

 

Słowa kluczowe:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.