-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania BHP wg ISO 45001:2018
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 07.11.2024
-
Dyrektywy śniadaniowe – zmiany dotyczące miodu, soków owocowych i dżemów
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.10.2024
-
Mikrobiologia patogenów, drobnoustrojów wskaźnikowych i psujących żywność. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 25.10.2024
-
Kontrola czystości mikrobiologicznej. Warsztaty laboratoryjne przy wykorzystaniu nagrań.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 25.10.2024
-
Znakowanie żywności – produkty garmażeryjne i dania gotowe.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.10.2024
-
Food Defence / Food Fraud zgodnie ze standardami BRCGS Food, IFS Food, FSSC 22000
Kategoria: Prawo żywnościowe, 28.10.2024
-
Rola lidera i zespołu HACCP w kształtowaniu systemu bezpieczeństwa żywności.
Kategoria: Higiena i Haccp, 28.10.2024
-
Mycie i dezynfekcja maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym.
Kategoria: Higiena i Haccp, 28.10.2024
-
FOOD DEFENSE I FOOD FRAUD
Kategoria: Normy i standardy, 29.10.2024
-
EUDR – nowe regulacje dotyczące przeciwdziałania wylesianiu
Kategoria: Prawo żywnościowe, 29.10.2024