-
Wymagania standardu GMP+ FC SCHEME 2020.
Kategoria: Systemy jakości, 17.09.2024
-
Walidacja w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności (IFS, BRC, FSSC).
Kategoria: Systemy jakości, 18.09.2024
-
ZNAKOWANIE ŻYWNOŚCI ZGODNIE Z ROZP. 1169/2011
Kategoria: Prawo żywnościowe, 20.09.2024
-
Oleje mineralne MOSH/MOAH i NIAS w opakowaniach.
Kategoria: Badania żywności, 20.09.2024
-
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne – jak deklarować zdrowie na etykiecie i w reklamie żywności
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.09.2024
-
Pełnomocnik ds. jakości w zakresie wymagań standardów BRCGS Food oraz IFS Food. Audyt wewnętrzny w zakresie bezpieczeństwa żywności.
Kategoria: Normy i standardy, 23.09.2024
-
Wymagania standardów łańcucha dostaw zrównoważonego rybołówstwa MSC.
Kategoria: Systemy jakości, 23.09.2024
-
Nowe podejście co do wymagań systemu HACCP wg.Codex Alimentarius/ ISO 22000. Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP).
Kategoria: Higiena i Haccp, 23.09.2024
-
Bezpieczeństwo i Higiena Pracy w laboratorium badawczym – szkolenie z elementami warsztatowymi.
Kategoria: Higiena i Haccp, 23.09.2024
-
Auditor wewnętrzny ZSZ jakością wg ISO 9001, środowiskowego wg ISO 14001 oraz BHP wg ISO 45001 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 23.09.2024