Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Przygotowanie do pełnienia funkcji pełnomocnika w zakresie systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v5, IFS Food v7, BRC GS for Food Safety v8).
Zapraszamy pełnomocników systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności, członków zespołu ds. HACCP, kierowników średniego szczebla produkcji, auditorów wewnętrznych systemu HACCP, technologów żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
W programie:
Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.
Szkolenie kończy się egzaminem. Po pozytywnym zaliczeniu, uczestnik otrzymuje certyfikat „Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v5, BRC GS for Food Safety v8, IFS Food v7)” wydany przez TÜV SÜD Polska.
Szkolenie jest realizowanie w programie jakości FoodFakty Akademia Managera.
Jeśli chcesz poznać odpowiedzi na powyższe pytania nie czekaj zapisz się na webinar! To ostatnia szansa!
Link do zapisów:
Słowa kluczowe: