Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 V5, BRC GS FOR FOOD SAFETY V8, IFS FOOD V7) - szkolenie

Przygotowanie do pełnienia funkcji pełnomocnika w zakresie systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v5, IFS Food v7, BRC GS for Food Safety v8).

Zapraszamy pełnomocników systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności, członków zespołu ds. HACCP, kierowników średniego szczebla produkcji, auditorów wewnętrznych systemu HACCP, technologów żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.

W programie:

  • wprowadzenie do bezpieczeństwa żywności;
  • wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności;
  • omówienie wymagań norm FSSC 22000 v5, standardów IFS Food v7 oraz BRC GS for Food Safety v8;
  • tworzenie analizy zagrożeń oraz planów HACCP;
  • rola pełnomocnika systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności;
  • identyfikowalność w łańcuchu dostaw;
  • zarządzanie dokumentacją systemową;
  • zarządzanie auditami wewnętrznymi;
  • analiza danych i przegląd zarządzania.

 

Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska. 

Szkolenie kończy się egzaminem. Po pozytywnym zaliczeniu, uczestnik otrzymuje certyfikat „Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v5, BRC GS for Food Safety v8, IFS Food v7)” wydany przez TÜV SÜD Polska.

Szkolenie jest realizowanie w programie jakości FoodFakty Akademia Managera. 

Jeśli chcesz poznać odpowiedzi na powyższe pytania nie czekaj zapisz się na webinar! To ostatnia szansa!

Link do zapisów:

https://www.tuvsud.com/pl-pl/uslugi/szkolenia/programy-szkolen-pl/szkolenia-z-systemow-zarzadzania/bezpieczenstwo-zywnosci/f5-pelnomocnik-ds-systemow-bezpieczenstwa-zywnosci-fssc-22000-v5-brc-gs-for-food-safety-v8-ifs-food-v7 

Słowa kluczowe:

Autor: TÜV SÜD - szkolenia

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.