Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn
PI-PI-EM Szkolenia Anna Wawrzyniak

PI-PI-EM Szkolenia Anna Wawrzyniak

Anna Wawrzyniak mgr inż. technologii żywności z wieloletnią praktyką zawodową.
Posiadam biegłą znajomość aktów prawnych dotyczących żywności. Największym moim atutem jest doświadczenie. W swojej karierze zawodowej miałam okazję pracować na stanowiskach: specjalisty ds kontroli jakości oraz technologa w trzech różnych zakładach mięsnych. Ostatnie 9 lat pracowałam w TARCZYŃSKI S.A. na co dzień mierząc się z trudnościami, wynikającymi z często niejednoznacznych zapisów, w dynamicznie zmieniających się aktach prawnych. 
Moją codziennością była m.in. aktualizacja zapisów na etykietach, weryfikacja receptur pod kątem zawartości substancji dodatkowych limitowanych prawnie, kontrola jakości wyrobów mięsnych (ocena organoleptyczna, badania mikrobiologiczne i fizykochemiczne wyrobów), opieka nad technologami- stażystami i wdrażanie ich w tajniki zawodu, czy szkolenia handlowców z zakresu technologii przetwórstwa mięsnego. Pozostawałam w stałym kontakcie z jednostkami kontrolnymi. Jestem audytorem systemów zapewnienia jakości i HACCP.
Wiedza fachowa, technologiczna, znajomość realiów produkcyjnych oraz problemów w połączeniu z umiejętnością czytania prawa, posłużyły mi do stworzenia oferty szkoleniowej skrojonej na miarę.

Dziś oferuję szkolenia dla branży spożywczej, programy do przeliczania zawartości mięsa w mięsie, przeliczania wartości odżywczej produktów spożywczych oraz do szybkiego szukania właściwych oświadczeń żywieniowych, czy zdrowotnych umożliwiających reklamę żywności oraz ocenę etykiet produktów spożywczych. W celu poznania szczegółowej oferty zapraszam na stronę www.pipiem.pl.

 


Słowa kluczowe:


tel.: 793001765
https://pipiem.pl/

Wrocławska 12j /11
55-100 Trzebnica
woj. dolnośląskie
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.