Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Anna Wawrzyniak mgr inż. technologii żywności z wieloletnią praktyką zawodową.
Posiadam biegłą znajomość aktów prawnych dotyczących żywności. Największym moim atutem jest doświadczenie. W swojej karierze zawodowej miałam okazję pracować na stanowiskach: specjalisty ds kontroli jakości oraz technologa w trzech różnych zakładach mięsnych. Ostatnie 9 lat pracowałam w TARCZYŃSKI S.A. na co dzień mierząc się z trudnościami, wynikającymi z często niejednoznacznych zapisów, w dynamicznie zmieniających się aktach prawnych. 
Moją codziennością była m.in. aktualizacja zapisów na etykietach, weryfikacja receptur pod kątem zawartości substancji dodatkowych limitowanych prawnie, kontrola jakości wyrobów mięsnych (ocena organoleptyczna, badania mikrobiologiczne i fizykochemiczne wyrobów), opieka nad technologami- stażystami i wdrażanie ich w tajniki zawodu, czy szkolenia handlowców z zakresu technologii przetwórstwa mięsnego. Pozostawałam w stałym kontakcie z jednostkami kontrolnymi. Jestem audytorem systemów zapewnienia jakości i HACCP.
Wiedza fachowa, technologiczna, znajomość realiów produkcyjnych oraz problemów w połączeniu z umiejętnością czytania prawa, posłużyły mi do stworzenia oferty szkoleniowej skrojonej na miarę.

Dziś oferuję szkolenia dla branży spożywczej, programy do przeliczania zawartości mięsa w mięsie, przeliczania wartości odżywczej produktów spożywczych oraz do szybkiego szukania właściwych oświadczeń żywieniowych, czy zdrowotnych umożliwiających reklamę żywności oraz ocenę etykiet produktów spożywczych. W celu poznania szczegółowej oferty zapraszam na stronę www.pipiem.pl.

 

Słowa kluczowe:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.