Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Zapraszamy do zapoznania się z najważniejszymi zmianami w prawie żywnościowym jakie zaszły w październiku2019 zarówno prawie krajowym jak i unijnym. W opracowaniu znajdują się akty prawne m. in. z zakresu:
- prawo ochrony środowiska
- nowa żywność
- zanieczyszczenia i pozostałości
- dodatki do żywności
- chroniona nazwa pochodzenia i chronione oznaczenie geograficzne
- wspólny katalog odmian roślin
- choroby zwierząt
- brexit
- substancje czynne
- bezpieczeństwo produktów
- kontrola urzędowa
- transport żywności w UE
Słowa kluczowe: prawo żywnościowe, akty prawne, przegląd aktów prawnych, akty prawne październik 2019, żywność, jakość żywności
Materiał udostępniony przez: Merieux NutriSciences (Silliker Polska Sp. z o.o.)
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto