-
143 SEN - Badania konsumenckie jako narzędzie w kształtowaniu sukcesu produktu na rynku z uwzględnieniem wymagań przewodnika ISO 11136:2014.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 04.04.2025
-
Wykorzystanie metod analizy sensorycznej w kontroli jakości produktów żywnościowych
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 09.04.2025
-
140 SEN - Analiza sensoryczna w ocenie i doskonaleniu produktów - wymagania, metody badań i weryfikacja zespołu. Szkolenie ON-LINE.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 17.04.2025
-
141 SEN - Badanie zmian zapachu i smaku przy kontakcie opakowania z żywnością.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 05.05.2025
-
Zasady przygotowania zespołu do oceny – warsztaty dla liderów panelu sensorycznego
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 14.05.2025
-
Przegląd metod stosowanych w analizie sensorycznej
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 21.05.2025
-
233 SEN - Doskonalenie oraz wdrażanie nowych produktów w oparciu o analizę danych z badań sensorycznych.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 13.06.2025
-
142 SEN - Lider zespołu sensorycznego. Wymagania, zadania, sytuacje problematyczne.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 23.06.2025
-
Weryfikacja wrażliwości sensorycznej kandydatów na oceniających
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 10.09.2025
-
Metody oceny jakości wody do spożycia zgodnie z normą PN-EN 1622:2006
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 24.09.2025