-
Zasady przygotowania zespołu do oceny – warsztaty dla liderów panelu sensorycznego
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 14.05.2025
-
Walidacja procesów technologicznych – klucz do zapewnienia bezpieczeństwa i jakości produktów
Kategoria: Ogólne, 14.05.2025
-
Przegląd metod stosowanych w analizie sensorycznej
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 21.05.2025
-
Fałszowanie żywności (Food Fraud) w kontekście oceny jej autentyczności i podatności na zafałszowania
Kategoria: Badania żywności, 22.05.2025
-
Metody oceny jakości wody do spożycia zgodnie z normą PN-EN 1622:2006
Kategoria: Ogólne, 04.06.2025
-
Żywność ekologiczna – przepisy prawa żywnościowego, specyficzne zagrożenia w procesie produkcji, GHP / GMP na straży zgodności przebiegu procesu.
Kategoria: Higiena i Haccp, 22.07.2025
-
Weryfikacja wrażliwości sensorycznej kandydatów na oceniających
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 10.09.2025
-
Źródła zanieczyszczeń mikrobiologicznych i pochodzenia biologicznego w środowisku produkcyjnym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 22.09.2025
-
Metody oceny jakości wody do spożycia zgodnie z normą PN-EN 1622:2006
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 24.09.2025
-
Żywność wegańska i wegetariańska – przepisy prawa żywnościowego, specyficzne zagrożenia w procesie produkcji, GHP/GMP na straży zgodności przebiegu procesu.
Kategoria: Higiena i Haccp, 29.09.2025