Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Szkolenie online - ISO 22000 Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności

Data: 18.06.2020 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 16 h

Cel szkolenia

Celem szkolenia jest zapewnienie wytycznych i doświadczenia praktycznego w zakresie planowania, przeprowadzania auditu wewnętrznego, sporządzania sprawozdań z auditu oraz podejmowania działań następczych w związku z auditem wewnętrznym, przy jednoczesnym monitorowaniu skuteczności i zgodności systemu FSMS (ISO 22000).

W ramach szkolenia rozwiną Państwo umiejętności niezbędne do oceny i sporządzania sprawozdań dotyczących zgodności i wdrażania procesów opartych na ISO 22000. Dowiedzą się Państwo, w jaki sposób rozpocząć audit, przygotować i przeprowadzić działania auditowe, opracować i rozpowszechnić sprawozdania z auditów oraz zakończyć działania następcze.

Szkolenie skierowane do

Wszystkich osób zaangażowanych w przeprowadzanie auditów, utrzymywanie lub nadzorowanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności (FSMS) ISO 22000.

Program

Zdobędą Państwo wiedzę niezbędną do:

wyjaśnienia wytycznych dotyczących przeprowadzania auditu systemu zarządzania zgodnie z ISO 19011
określenia zastosowania wytycznych ISO 19011 do przeprowadzania auditu ISO 22000

Zdobędą Państwo umiejętności w zakresie:

  • uruchamiania procedury auditu
  • przygotowania działań auditowych
  • prowadzenia działań auditowych
  • sporządzania i rozpowszechniania sprawozdań z auditów
  • finalizacji auditu
  • działań następczych w związku z auditem

Szkolenie obejmuje:

  • materiały szkoleniowe
  • certyfikat

Przejdź do REJESTRACJI ONLINE bezpośrednio u organizatora -> http://bit.ly/ISO-22000-Auditor-Wewnetrzny-FF

 

Czym jest Connected Learning Live
 

Connected Learning Live (CLL) to idealna alternatywa dla typowego podejścia klasowego. Przeznaczona dla profesjonalistów, którzy nie mają czasu na podróż, nie chcą nadwyrężać swojego budżetu lub po prostu wolą wygodę uczestnictwa w kursie online.

Warunki uczestnictwa

Powinni Państwo dysponować wiedzą na temat ISO 22000 oraz kluczowych zasad dotyczących FSMS. Jeżeli nie posiadają Państwo takiej wiedzy, zdecydowanie zalecamy udział w szkoleniu w zakresie wymogów ISO 22000 lub w szkoleniu dotyczącym przejścia na ISO 22000 (jeżeli uczestniczyli już Państwo w szkoleniu dotyczącym wymagań starej normy).

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn