Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 06.12.2024 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 2 h
CEL / OPIS SZKOLENIA:
Jeśli jesteś kierownikiem laboratorium lub osobą odpowiedzialną za otrzymywanie wiarygodnych wyniki analiz potrzebujesz
do tego kompetentnego zespołu pracowników laboratorium. Pomoże w tym między innymi walidacja pracowników będąca
elementem Dobrej Praktyki Laboratoryjnej.
Na szkoleniu dowiesz się czym jest i jak przeprowadza walidację i weryfikacje pracowników w laboratorium
mikrobiologicznym, jak wygląda proces badań porównawczych i jak identyfikować i eliminować błędy pomiarowe.
Szkolenie skierowane jest do pracowników przyzakładowych laboratoriów różnych branż przemysłu spożywczego,
diagnostów laboratoryjnych i pracowników laboratoriów stacji sanitarno-epidemiologicznych wszystkich szczebli, a także
pracowników innych działów (np. Kontroli Jakości).
PROGRAM SZKOLENIA:
1. Walidacja i weryfikacja - cechy wspólne i różnice.
2. Jak sprawdzić kompetencje pracowników.
3. Przeprowadzenie badań porównawczych - krok po kroku.
4. Precyzja, niepewność - interpretacja wyników.
5. Wyniki niezadawalające - przyczyny i metody naprawcze.
6. Podsumowanie, dodatkowe pytania, zakończenie webinarium.
W przypadku dodatkowych pytań po szkoleniu prosimy o kontakt z naszym Trenerem, który odpowie na Państwa pytania
dotyczące tematyki szkolenia do 2 tygodniu po wydarzeniu. Po tym terminie konsultacje będą traktowane jako usługa płatna.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=17837&place_id=0
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46.
Zapytaj organizatora o szczegóły