Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Włoski i polski rynek żywności – to trzeba wiedzieć

Kategoria: Biznes

Polska Izba Biznesowa we Włoszech CAPI wraz z partnerami Centrum Prawa Żywnościowego| Food Law,  Kancelaria RPMS,  Prokonsument, EIT Food,  FOOD LAW LATEST oraz partnerem technicznym  Kiss The Rat sp. z o.o. zapraszają w dniu 10 lutego od godziny 10.00  na pierwszą z cyklu konferencję

Włoski i polski  rynek żywności – to trzeba wiedzieć

Mercato italiano e polacco dell’alimentare – questo bisogna sapere

Jest to pierwsze z zaplanowanych w cyklach kilkumiesięcznych wydarzenie skupiające sektor żywnościowy z Polski i Włoch. Zapewniamy możliwość  porannego spotkania z ekspertami z obydwu krajów, a także  bezpośrednie spotkania online z nimi w godzinach popołudniowych.

Co więcej, aby wesprzeć i skutecznie promować firmy zainteresowane wejściem na rynek polski czy włoski  Izba CAPI organizuje popołudniowe spotkania B2B z dobranymi do profilu działania partnerami biznesowymi. Jest to idealny pakiet dla każdej firmy myślącej o wejściu na rynek włoski lub polski. Każda firma, która zechce wziąć udział w takim spotkaniu online z potencjalnym partnerem wystarczy, że wypełni przygotowany kwestionariusz, podając swoje dane i jakiego typu kontrahenta poszukuje. Współpracownicy Izby przygotowują ofertę partnerów o wskazanych parametrach i organizuje rozmowy online, zapewniając w razie potrzeby tłumacza.

- Organizowane przez nas wydarzenia mają być narzędziem pomocnym dla firm, które chcą zdobyć wiedzę o nowym dla nich rynku, ale i nawiązać konkretne kontakty. Stąd rozbicie na część teoretyczną przekazywaną przez ekspertów w dwóch blokach językowych  oraz praktyczne popołudniowe rozmowy biznesowe, „ szyte na miarę”, które mają potencjał aby zamienić się w kontakty handlowe – powiedziała Ewa Trzcińska, prezes Capi i dodała:

- Wszyscy wiemy, jak trudna jest sytuacja w biznesie, jak bardzo ucierpiał rynek gastronomiczny. Nie ma możliwości organizowania targów czy innych form bezpośredniego kontaktu, więc chcemy choć w ten sposób wesprzeć firmy polskie i włoskie w nawiązaniu współpracy. Tym bardziej, że Made in Italy ma w Polsce bardzo wysoką renomę w tym segmencie, ale i Polska ma bardzo dużo do zaoferowania mieszkańcom Półwyspu Apenińskiego. Nasza Izba chce być takim mostem pomiędzy Italią a Polską Zapraszamy!

Szczegóły

https://foodfakty.pl/wloski-i-polski-rynek-zywnosci-to-trzeba-wiedziec 

Zapisy na konferencję i spotkania B2B:

https://capiplit.eu/wloski-i-polski-rynek-zywnosci-to-trzeba-wiedziec-konferencja-10-lutego-2021-godz-1000/

 

Autor:PIBW - CAPI
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.