-
Podstawy pomiaru i raportowania śladu węglowego przedsiębiorstwa i produktu - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 24.04.2025
Super oferta
-
Nowe spojrzenie na definicję Terminu Przydatności do Spożycia.
Kategoria: Badania żywności, 16.04.2025
-
120 JBP - Oznakowanie karm dla zwierząt domowych oraz wymagania weterynaryjno-sanitarne obowiązujące przy produkcji karm.
Kategoria: Ogólne, 16.04.2025
-
Jak połączyć dokumentację ISO 9001 z nowymi przepisami dla podmiotów leczniczych
Kategoria: Ogólne, 16.04.2025
-
98 LAB - Nadzór nad wyposażeniem pomiarowym w organizacji i spójność pomiarowa w systemach zarządzania.
Kategoria: Normy i standardy, 16.04.2025
-
275 WEB - Wprowadzenie konsumenta w błąd w ujęciu systemowym i orzecznictwie - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 16.04.2025
-
EUDR – nowe regulacje dotyczące przeciwdziałania wylesianiu
Kategoria: Prawo żywnościowe, 17.04.2025
-
140 SEN - Analiza sensoryczna w ocenie i doskonaleniu produktów - wymagania, metody badań i weryfikacja zespołu. Szkolenie ON-LINE.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 17.04.2025
-
Etykietowanie karmy dla zwierząt (pet food) i pasz – regulacje, wymogi i praktyka
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.04.2025
-
NIS2 Foundation Course
Kategoria: Ogólne, 22.04.2025