Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Wymiana doświadczeń specjalistów branży spożywczej – bezpieczeństwo żywności w odniesieniu do zmian w wymaganiach standardów i oczekiwań rynku

Kategoria: Biznes

Budowanie doświadczenia własnego oraz swojego zespołu to proces. Jest on tym efektywniejszy, im większa jest ilość różnych sytuacji, z którymi przyjdzie nam się zmierzyć.
Kontakt z drugim człowiekiem i dzielenie się swoją wiedzą, poznanie opinii innych i budowanie relacji ze specjalistami z branży daje nam możliwość bycia na bieżąco. Tym samym mamy możliwość szybkiego reagowania, a może nawet wyprzedzenia zachodzących na rynku zmian.

Mając powyższe na uwadze stworzyliśmy Państwu ku temu okazję i zapraszamy serdecznie na WYMIANĘ DOŚWIADCZEŃ MANAGERÓW JAKOŚCI BRANŻY SPOŻYWCZEJ. Będą mieli Państwo możliwość skorzystania z wiedzy i doświadczenia naszych prelegentów podczas wykładów i warsztatów, a przede wszystkim do rozmów i dyskusji w szerokim gronie specjalistów.

W tym roku przygotowaliśmy dwie edycje spotkania, dając szansę na dojazd z każdego zakątka Polski:

  • 4-5.10.2022 Hotel Filmar**** w Toruniu
  • 1-2.12.2022 Hotel Olympic**** w Ustroniu


Jak co roku, w programie wiele ciekawych tematów dotyczących bezpieczeństwa żywności, które z pewnością będą impulsem do dalszych dyskusji, m.in.: jak przygotować się do audytów niezapowiedzianych wg GFSI, jakie są grzechy główne audytowanych, dobra praktyka rolnicza, ocena skuteczności programu PEST Control oraz nowy schemat certyfikacji GMP+.

Szczegółowa agenda wraz z formularzem zgłoszeniowym: https://www.tuv-nord.com/pl/eventy/details/details/wymiana-doswiadczen-branzy-spozywczej/

Zapraszam serdecznie!

Katarzyna Batorska

Product Manager ds. Rynku Spożywczego

TÜV NORD Polska Sp. z o.o.

Tel.kom.: +48 609 853 891

E-mail: k.batorska@tuv-nord.pl

Wybierz obszar: Certyfikacja

Autor: TUV Nord

Organizatorem jest:

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn