Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Wymiana doświadczeń specjalistów branży spożywczej – bezpieczeństwo żywności w odniesieniu do zmian w wymaganiach standardów i oczekiwań rynku

Kategoria: Biznes

Budowanie doświadczenia własnego oraz swojego zespołu to proces. Jest on tym efektywniejszy, im większa jest ilość różnych sytuacji, z którymi przyjdzie nam się zmierzyć.
Kontakt z drugim człowiekiem i dzielenie się swoją wiedzą, poznanie opinii innych i budowanie relacji ze specjalistami z branży daje nam możliwość bycia na bieżąco. Tym samym mamy możliwość szybkiego reagowania, a może nawet wyprzedzenia zachodzących na rynku zmian.

Mając powyższe na uwadze stworzyliśmy Państwu ku temu okazję i zapraszamy serdecznie na WYMIANĘ DOŚWIADCZEŃ MANAGERÓW JAKOŚCI BRANŻY SPOŻYWCZEJ. Będą mieli Państwo możliwość skorzystania z wiedzy i doświadczenia naszych prelegentów podczas wykładów i warsztatów, a przede wszystkim do rozmów i dyskusji w szerokim gronie specjalistów.

W tym roku przygotowaliśmy dwie edycje spotkania, dając szansę na dojazd z każdego zakątka Polski:

  • 4-5.10.2022 Hotel Filmar**** w Toruniu
  • 1-2.12.2022 Hotel Olympic**** w Ustroniu


Jak co roku, w programie wiele ciekawych tematów dotyczących bezpieczeństwa żywności, które z pewnością będą impulsem do dalszych dyskusji, m.in.: jak przygotować się do audytów niezapowiedzianych wg GFSI, jakie są grzechy główne audytowanych, dobra praktyka rolnicza, ocena skuteczności programu PEST Control oraz nowy schemat certyfikacji GMP+.

Szczegółowa agenda wraz z formularzem zgłoszeniowym: https://www.tuv-nord.com/pl/eventy/details/details/wymiana-doswiadczen-branzy-spozywczej/

Zapraszam serdecznie!

Katarzyna Batorska

Product Manager ds. Rynku Spożywczego

TÜV NORD Polska Sp. z o.o.

Tel.kom.: +48 609 853 891

E-mail: k.batorska@tuv-nord.pl

Autor:TUV Nord
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Organizatorem jest:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.