-
Wymagania dla producentów towarów ogólnych dla konsumenta
Kategoria: Normy i standardy, 19.09.2025
Super oferta
-
276 WEB - Listeria na fali zmian - nowe wymagania dla producentów żywności - WEBINARIUM NOWOŚĆ
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 04.08.2025
-
01 WEB - Bakterie skute lodem - mikrobiologia mrożonek.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 05.08.2025
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 ON-LINE
Kategoria: Systemy jakości, 06.08.2025
-
Zarządzanie efektywnością wodną w organizacji wg normy ISO 46001:2019 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Ogólne, 08.08.2025
-
02 WEB - Mikroflora produktów cukierniczych . Nie tylko Salmonella - WEBINARIUMIUM
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 18.08.2025
-
Auditor wewnętrzny systemu HACCP - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 18.08.2025
-
61 DSZ - Wymagania systemu HACCP wg Codex Alimentarius. Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP.
Kategoria: Higiena i Haccp, 19.08.2025
-
95 DSZ - Planowanie harmonogramów w oparciu o ocenę ryzyka (monitoring środ., mycie i dezynfekcja, utrzymanie ruchu).
Kategoria: Higiena i Haccp, 20.08.2025
-
195 DSZ - Wymagania IFS Logistics v.3 z uwzględnieniem wprowadzonych zmian.
Kategoria: Systemy jakości, 20.08.2025