-
Jak unikać greenwashingu, czyli zasady stosowania oświadczeń środowiskowych
Kategoria: Prawo żywnościowe, 09.01.2025
-
Nowe podejście co do wymagań systemu HACCP wg Codex Alimentarius/ ISO 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 10.01.2025
-
Wymagania standardu IFS Food v. 8 - (szkolenie na licencji IFS Academy).
Kategoria: Systemy jakości, 15.01.2025
-
Wymagania i Audytor wewnętrzny standardu IFS Food v. 8.
Kategoria: Systemy jakości, 15.01.2025
-
✅Omówienie zmian w nowym wydaniu BRCGS Packaging Materials v7 (on-line)✅
Kategoria: Normy i standardy, 16.01.2025
-
✅Zmiany w BRCGS Packaging Materials v7 (on-line)✅
Kategoria: Systemy jakości, 16.01.2025
-
✅Omówienie zmian w nowym wydaniu BRCGS Packaging Materials v7 (on-line)✅
Kategoria: Normy i standardy, 16.01.2025
-
✅Zmiany w BRCGS Packaging Materials v7 (on-line)✅
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 16.01.2025
-
Wymagania ISO 14001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 20.01.2025
-
Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 20.01.2025