Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

19 Międzynarodowy Dzień Celiakii

Kategoria: Biznes

Już wkrótce odbędzie się najważniejsze bezglutenowe wydarzenie tego roku w Polsce: 19. Międzynarodowy Dzień Celiakii. “Jesteś na diecie bezglutenowej? Jedz to, co sprawdzone!”. I koniecznie bądź tego dnia z nami! Zapraszamy dorosłych i dzieci na diecie. Szykujemy moc atrakcji i niespodzianek dla dużych i małych. Bezpłatnie i nie tylko dla członków Stowarzyszenia! Zapisz się!

Wydarzenie odbędzie się w sobotę 25 maja 2024 r. w godz. 10.00-15.00 w Instytucie Biocybernetyki i Inżynierii Biomedycznej PAN przy ul. Trojdena 4 w Warszawie. W tym roku poza częścią wykładową przygotowaliśmy także masę atrakcji dla dzieci w związku z Bezglutenowym Dniem Dziecka. W przerwach uczestnicy skorzystają z oferty firm, partnerów i patronów wydarzenia oraz z bezpłatnych porad dietetycznych i badań. Będą degustacje, prezentacja różnorodnej oferty produktów (także z możliwością ich zakupu), konkursy z atrakcyjnymi nagrodami dla dzieci i dorosłych, konkurs na Najlepszy Produkt z Przekreślonym Kłosem 19. MDCW konkursie wybieramy trzy zwycięskie firmy: I, II i III miejsce. Będzie też spektakl teatralny i koncert dla dzieci, wraz z mnóstwem innych atrakcji, a dla dorosłych – spotkanie ze specjalistami, którzy będą odpowiadać na pytania nurtujące osoby na diecie bezglutenowej. Możecie je zadać już w formularzu zgłoszeniowym, a my przekażemy je naszym ekspertom.

Partnerzy 19. MDC, którzy już potwierdzili swoją obecność to:

Co będzie się działo?

  • wykłady ekspertów: dr n. med. Katarzyny Kondej-Muszyńskiej i dr n. med. Krzysztofa Marka na temat zawiłości diagnostycznych w celiakii, ciekawych i trudnych przypadków, chorób współistniejących. Także trwających obecnie badań nad lekami na celiakię, które mogłyby wspierać chorych (dowiemy się, czy czeka nas przełom?) – będzie dyskusja i odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania
  • odpowiemy na najbardziej nurtujące Was pytania na temat diety bezglutenowej oraz opowiemy o nowych trendach w produkcji żywności, którą spożywają osoby z celiakią – nasze ekspertki to: dr inż. Joanna Rachtan, Katarzyna Gabrysiak oraz dietetyczki z Centrum Diety Bezglutenowej
  • wybierzemy Najlepszy produkt z Przekreślonym Kłosem 19. MDC – nagrodę dostaną nie tylko zwycięskie firmy, planujemy też niespodzianki dla głosujących!
  • degustacje i możliwość zakupu prezentowanych produktów bezglutenowych oraz rozmowy z producentami
  • bezpłatna analiza składu ciała 
  • bezpłatne porady dietetyczne
  • możliwość wyrobienia karty EKUZ na stoisku NFZ oraz potwierdzenie profilu zaufanego
  • Strefa Dzieci i Bezglutenowy Dzień Dziecka

Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny, ale obowiązują zapisy, które przyjmowane są do 17 maja poprzez wysyłanie formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie celiakia.pl.

Autor:FoodFakty Portal
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Organizatorem wydarzenia jest:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.