Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Akrylamid w żywności – Nowe Rozporządzenie Komisji (UE) 2017/2158

Kategoria: Prawo Żywnościowe

Portal spożywczy FoodFakty informuje:

W tym tygodniu ukazało się oczekiwane Rozporządzenie Komisji (UE) 2017/2158 z dnia 20 listopada 2017 r. ustanawiające środki łagodzące i poziomy odniesienia służące ograniczeniu obecności akryloamidu w żywności (Tekst mający znaczenie dla EOG)

Pełna treść: Rozporządzenie Komisji (UE) 2017/2158

Wybierz obszar: Badania żywności

Autor: FoodFakty

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.