Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 28.11.2024 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 12 h
Celem szkolenia jest doskonalenie umiejętności audytowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności.
Szkolenie oparte jest na wymaganiach normy PN-EN ISO 19011:2018 (Wymagania w zakresie prowadzenia audytów wewnętrznych) i normy ISO 22000 oraz standardów BRC, IFS Food i Codex Alimentarius.
Warsztaty szkoleniowe przeznaczone są dla pracowników prowadzących audyty wewnętrzne oraz realizujących audyty dostawców, nadzorujących proces audytowania w przedsiębiorstwie, pełnomocników ds. jakości oraz osób wchodzących w skład zespołów ds. bezpieczeństwa żywności.
1. Bezpieczeństwo a jakość produktu
2. Podstawowe wymagania prawne – przypomnienie
3. Wymagania GMP / GHP
4. HACCP - Analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli
5. Wymagania standardów IFS Food, BRCGS Food i normy ISO 22000 – porównanie
6. Podstawy audytowania: definicje
7. Wprowadzenie do audytów
8. Kompetencje interpersonalne audytorów wewnętrznych
9. Zasady audytowania
10. Planowanie audytów systemów zarządzania
11. Przeprowadzanie audytów wewnętrznych
12. Komunikacja w pracy audytora
13. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=12503&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_DSZ&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2022/01/Program-153-DSZ-Audytor-wewnetrzny-w-zakresie-bezpieczenstwa-zywnosci-IFS-BRC-ISO-22000_2024.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46.
Zapytaj organizatora o szczegóły