-
Jak unikać greenwashingu, czyli zasady stosowania oświadczeń środowiskowych
Kategoria: Prawo żywnościowe, 09.01.2025
-
Nowe podejście co do wymagań systemu HACCP wg Codex Alimentarius/ ISO 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 10.01.2025
-
Wymagania standardu IFS Food v. 8 - (szkolenie na licencji IFS Academy).
Kategoria: Systemy jakości, 15.01.2025
-
Wymagania i Audytor wewnętrzny standardu IFS Food v. 8.
Kategoria: Systemy jakości, 15.01.2025
-
Wymagania ISO 14001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 20.01.2025
-
Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 20.01.2025
-
ESG w organizacji: obowiązki, strategia i raportowanie. - NOWOŚĆ
Kategoria: Ogólne, 20.01.2025
-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania środowiskowego wg ISO 14001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 20.01.2025
-
Nowa żywność – uzyskanie zezwolenia i procedura konsultacji. Opracowanie wniosków - praktyczne wskazówki, dokumenty, przewodniki.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 21.01.2025
-
Pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion roślin oleistych.
Kategoria: Badania żywności, 21.01.2025