-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - październik 2023
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - październik 2023
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - październik 2023
-
Raport RISK - październik 2023 - załącznik
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - wrzesień 2023
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - wrzesień 2023
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - wrzesień 2023
-
Raport RISK - wrzesień 2023 - załącznik
-
Raport: Ciała obce w produktach spożywczych 2023 - analiza ryzyka, case study i najnowsze technologie
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - sierpień 2023
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - sierpień 2023
-
Raport RISK - sierpień 2023 - załącznik
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - sierpień 2023
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - lipiec 2023
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - lipiec 2023
-
Raport RISK - lipiec 2023 - załącznik
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - lipiec 2023
-
OGÓLNE ZASADY HIGIENY ŻYWNOŚCI - opracowanie IJHARS
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - czerwiec 2023
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - czerwiec 2023
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - czerwiec 2023
-
Raport RISK - czerwiec 2023 - załącznik
-
Interpretacja wyników badań mykotoksyn: Rozważania i kryteria podejmowania decyzji
-
3M Petrifilm Sustainability Calculator