Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
FoodFakty Safety Week: Rosnące zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności i nowe wymogi standardów – EFSA, zagrożenia mikrobiologiczne (c.d.), IFS, dioksyny, mikroplastik, zafałszowania - dzień 5 - nagranie z dnia 16.06.2023 r.
Dostępne jedynie w abonamencie Strefy Managera. Szczegóły dostępu do Strefy Managera - zapoznaj się z ofertą.
Pełna treść w abonamencie Strefy Managera
Przeczytaj także
FoodFakty Safety Week: Rosnące zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności i nowe wymogi standardów – zagrożenia mikrobiologiczne, BRCGS, akredytacja - dzień 4 - nagranie z dnia 15.06.2023 r.
FoodFakty Safety Week: Wyzwania dla systemów żywności – opakowania, zrównoważony rozwój, znakowanie żywności - dzień 3 - nagranie z dnia 14.06.2023
FoodFakty Safety Week: Wyzwania dla systemów żywności – produkt, konsument, własność intelektualna - dzień 2 - nagranie z dnia 13.06.2023