Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

FoodFakty & Polskie Towarzystwo Technologów Żywności

Kategoria: Biznes

Miło nam poinformować, że Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - jednostka, której celem jest rozwijanie polskiej działalności naukowej, dydaktycznej i popularyzatorskiej w dziedzinie nauk o żywności i jej technologii oraz dziedzin pokrewnych rozpoczęło stałą współpracę z naszym portalem.

Na łamach portalu foodfakty.pl od teraz cyklicznie prezentowane będą najnowsze doniesienia naukowo-badawcze przygotowane przez polskich naukowców. Rozpoczynamy w tym tygodniu i piszemy m.in o Skórkach owocowych - smacznych i zdrowych przekąskach nie tylko dla alergików. Zachęcamy do lektury: http://foodfakty.pl/skorki-owocowe-smaczna-i-zdrowa-przekaska-nie-tylko-dla-alergikow 

Autor: FoodFakty

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.