Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

GHP&HACCP - Czy ja też muszę mieć? - Część 2

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Jestem praktykiem, a praca w przemyśle spożywczo–paszowym oraz w Inspekcji Weterynaryjnej nauczyły mnie i wciąż uczą, że poznawanie poprzez doświadczanie, aktywny udział w rozmowach, wymianie spostrzeżeń, jest najlepszą drogą do rozumienia procesów. Naprawdę warto z takim nastawieniem przystąpić do wdrażania GHP i HACCP w przedsiębiorstwie. 

W części pierwszej cyklu GHP&HACCP - CZY JA TEŻ MUSZĘ MIEĆ? wskazane zostały wymagania wobec przedsiębiorstwa, które należy spełnić aby zapewnić skuteczny system zarządzania bezpieczeństwem żywności i pasz.
Zapraszamy do zapoznania się z drugą częścią po zalogowaniu.

Wybierz temat: Bezpieczeństwo żywności Certyfikacja

Autor: Anna Regulska

Anna Regulska

Doradztwo przedsiębiorstwom z sektora spożywczo-paszowego przy wdrażaniu, utrzymywaniu i doskonaleniu Systemów Jakości i Bezpieczeństwa Żywności i Pasz, Szkolenia, interpretacji przepisów prawa w zakresie żywności i pasz (Systemy GMP, GHP, HACCP, ISO 9001:2015, ISO 22000: 2018, IFS).
Inspektor Weterynarii w Zespole ds. Bezpieczeństwa Żywności i Pasz, Certyfikowany CQI/IRCA Audytor Wiodący Systemu Zarządzania Jakością, Audytor Wewnętrzny Systemów ISO 9001:2015, ISO 22000:2018, BRC, IFS, Trener TUV SUD Akademia.
Absolwentka studiów podyplomowych Instytutu Żywności i Żywienia na kierunku Jakość i Bezpieczeństwo Żywności oraz Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego.
Wieloletnie doświadczenie zawodowe we wdrażaniu, utrzymywaniu i doskonaleniu Systemów Jakości i Bezpieczeństwa Żywności i Pasz zdobywała jako Kierownik Laboratorium i Pełnomocnik Zarządu ds. Systemów Jakości w firmie produkcyjnej z sektora spożywczo-paszowego.
Obecnie, jako członek korpusu służby cywilnej Inspekcji Weterynaryjnej realizuje urzędowy nadzór nad podmiotami prowadzącymi działalność podlegającą zatwierdzaniu, rejestracji w zakresie wytwarzania, magazynowania, wprowadzania do obrotu żywności i pasz.
Szczęśliwa Mężatka, Mama, w życiu prywatnym i zawodowym wyznaje zasadę, „Traktuj innych tak, jak byś chciał aby Ciebie traktowano”.

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.