Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

GHP&HACCP - Czy ja też muszę mieć? - Część 2

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Jestem praktykiem, a praca w przemyśle spożywczo–paszowym oraz w Inspekcji Weterynaryjnej nauczyły mnie i wciąż uczą, że poznawanie poprzez doświadczanie, aktywny udział w rozmowach, wymianie spostrzeżeń, jest najlepszą drogą do rozumienia procesów. Naprawdę warto z takim nastawieniem przystąpić do wdrażania GHP i HACCP w przedsiębiorstwie. 

W części pierwszej cyklu GHP&HACCP - CZY JA TEŻ MUSZĘ MIEĆ? wskazane zostały wymagania wobec przedsiębiorstwa, które należy spełnić aby zapewnić skuteczny system zarządzania bezpieczeństwem żywności i pasz.
Zapraszamy do zapoznania się z drugą częścią po zalogowaniu.

Wybierz obszar: Bezpieczeństwo żywności Certyfikacja

Autor: Anna Regulska

Anna Regulska

Doradztwo przedsiębiorstwom z sektora spożywczo-paszowego przy wdrażaniu, utrzymywaniu i doskonaleniu Systemów Jakości i Bezpieczeństwa Żywności i Pasz, Szkolenia, interpretacji przepisów prawa w zakresie żywności i pasz (Systemy GMP, GHP, HACCP, ISO 9001:2015, ISO 22000: 2018, IFS).
Inspektor Weterynarii w Zespole ds. Bezpieczeństwa Żywności i Pasz, Certyfikowany CQI/IRCA Audytor Wiodący Systemu Zarządzania Jakością, Audytor Wewnętrzny Systemów ISO 9001:2015, ISO 22000:2018, BRC, IFS, Trener TUV SUD Akademia.
Absolwentka studiów podyplomowych Instytutu Żywności i Żywienia na kierunku Jakość i Bezpieczeństwo Żywności oraz Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego.
Wieloletnie doświadczenie zawodowe we wdrażaniu, utrzymywaniu i doskonaleniu Systemów Jakości i Bezpieczeństwa Żywności i Pasz zdobywała jako Kierownik Laboratorium i Pełnomocnik Zarządu ds. Systemów Jakości w firmie produkcyjnej z sektora spożywczo-paszowego.
Obecnie, jako członek korpusu służby cywilnej Inspekcji Weterynaryjnej realizuje urzędowy nadzór nad podmiotami prowadzącymi działalność podlegającą zatwierdzaniu, rejestracji w zakresie wytwarzania, magazynowania, wprowadzania do obrotu żywności i pasz.
Szczęśliwa Mężatka, Mama, w życiu prywatnym i zawodowym wyznaje zasadę, „Traktuj innych tak, jak byś chciał aby Ciebie traktowano”.

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.