Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

IV międzynarodowa konferencja Nordic Baltic Drying Conference

Kategoria: Biznes

W imieniu Komitetu Organizacyjnego z przyjemnością zapraszamy do udziału w IV międzynarodowej konferencji Nordic Baltic Drying Conference, organizowanej przez Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, która odbędzie się we Wrocławiu w dniach 7-9 września 2022 roku

Głównym celem NBDC 2022 jest stworzenie platformy wymiany wiedzy technicznej i naukowej związanej z suszeniem i odwadnianiem pomiędzy środowiskiem naukowym, ośrodkami badawczymi, agencjami konsultingowymi i partnerami przemysłowymi. 

Tematyka NBDC 2022 będzie dotyczyć procesów i technologii suszenia oraz odwadniania, a także ich wpływu na jakość suszonych produktów z uwzględnieniem najnowszych rozwiązań na rzecz zrównoważonego rozwoju i konkurencyjności rynkowej. Nacisk zostanie położony na nowe wyzwania i rozwiązania dotyczące jakości produktów, wydajności procesów, zużycia energii z uwzględnieniem ich wpływu na środowisko i zmiany klimatyczne.

Główne tematy:

Eksperymentalne, teoretyczne i innowacyjne przemysłowe technologie suszenia i odwadniania:

  • Postępy w badaniach i rozwoju w zakresie suszenia oraz odwadniania
  • Rozwiązania suszarnicze stosowane przy projektowaniu żywności funkcjonalnej
  • Innowacyjne sposoby suszenia jako narzędzie do zagospodarowania odpadów
  • Nowoczesne suszenie przemysłowe
  • Warsztaty przemysłowe i akademicko-przemysłowy panel dyskusyjny

Organizatorzy konferencji zapraszają młodych adeptów nauki do zaprezentowania swoich wyników badań - najciekawsze prace zostaną nagrodzone po raz pierwszy specjalną nagrodą dla Młodych Naukowców (Nordic Baltic Young Researcher Prize).

Organizatorzy:

Lokalny Komitet Organizacyjny:

Dr hab. Anna Michalska-Ciechanowska, prof. UPWr, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Polska

Prof. dr hab. inż. Adam Figiel, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Polska

Prof. dr hab. inż. Agnieszka Kita, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Polska

Norweski Komitet Organizacyjny:

Prof. Odilio Alves-Filho, NewDryTech AS, Norwegia

Dr Svetlana Goncharova-Alves, NewDryTech AS, Norwegia

 

Więcej informacji na temat NBDC 2022 dostępne pod adresem: https://nbdc2022.upwr.edu.pl  

Zainteresowanych prosimy o kontakt na adres: nbdc2022@upwr.edu.pl

 

Szczegóły:

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Autor: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.