Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

KROKUSOWE XIV SYMPOZJUM NAUKOWE “Probiotyki i Prebiotyki w Żywności”

Kategoria: Składniki Żywności

Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW, Zarząd Główny oraz Sekcja “Probiotyki i Prebiotyki”, Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu, Polskiej Akademii Nauk zapraszają na KROKUSOWE XIV SYMPOZJUM NAUKOWE “Probiotyki i Prebiotyki w Żywności”

Treść zaproszenia:

 

Szanowni Państwo,

jak co roku, już po raz 14, organizujemy Sympozjum Naukowe nt. „Probiotyki i prebiotyki w żywności” . Spotykamy się w dniu 17 IV 2024 i po rejestracji zapraszamy na kolację. Sympozjum kończy się obiadem 19 IV 2024. W tym roku współorganizatorem Sympozjum jest powołana rok temu Sekcja PTTŻ „Probiotyki i prebiotyki”. Zgodnie z przyjętym programem uczestnicy Sympozjum mają możliwość przedstawienia około 15-minutowych ustnych doniesień , dotyczących wszystkich aspektów zastosowania drobnoustrojów o właściwościach probiotycznych, a także prebiotyków w produktach żywnościowych. Na zakończenie sympozjum przewidziana jest dyskusja okrągłego stołu, poświęcona przyszłości rozwoju nauki w kierunku zastosowania probiotyków i prebiotyków w żywności. Doniesienia mogą być opublikowane, w numerze czasopisma naukowego PTTŻ ŻYWNOŚĆ. Nauka. Technologia. Jakość (20 punktów MNiSW). Warunkiem publikacji jest dostarczenie pełnych tekstów, zgodnie z wymaganiami redakcyjnymi, podanymi na stronie www.pttz.org, do dnia 30 IV 2024, do Redakcji przez Editorial System https://www.editorialsystem.com/zntj/ (z zaznaczeniem, że jest to publikacja z Sympozjum) i uzyskanie pozytywnej recenzji merytorycznej. Potrzebne informacje dotyczące przygotowania publikacji są dostępne na stronie: https://wydawnictwo.pttz.org/for-authors/informacje-ogolne-1-2/.

Do zobaczenie w Kirach!

Przewodnicząca Komitetu Naukowego

prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska

ZGŁOSZENIA

do 31 III 2024

OBSZARY PROGRAMOWE SYMPOZJUM

Zagadnienia dotyczące żywności, uwzględniające: probiotyki, prebiotyki i synbiotyki oraz wszystkie aspekty zastosowania drobnoustrojów o właściwościach probiotycznych i prebiotyków w różnych produktach żywnościowych

 

Broszura:

 

Autor:Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

SYMPOZJUM ORGANIZOWANE PRZEZ

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.