Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Kultura bezpieczeństwa żywności i zachowań w zakładach produkcyjnych

Kategoria: Biznes i Wydarzenia

W dobie coraz większej produkcji, fluktuacji personelu i rosnących wymagań odbiorców co raz trudniej zapanować nad obszarami higieny, zachowań pracowniczych a co za tym idzie bezpieczeństwa produktu.

Stąd istotnym elementem, poza nadzorem, jest także wprowadzanie rozwiązań i technologii, które mają wspomagać prawidłowy przebieg procesów higienicznych.

  • W trakcie prezentacji dowiedzą się Państwo o tym:
  • Jakie błędy są najczęściej popełniane, a mają kluczowy wpływ na bezpieczenstwo personelu i produktu ?
  • Jak optymailzować, kontrolować, edukować personel w celu uzyskania powtarzalności procesów ?

VI Kongres Bezpieczeństwa Żywności

Temat higieny i bezpieczeństwa zostanie omówiony szczegółowo przez ekspertów z firmy CID Lines podczas tegorocznego VI Kongresu Bezpieczeństwa Żywności, który odbędzie się już 11 września. 

Zapisy oraz pełen harmonogram dostępne na stronie: http://foodcongress.org/ 

Wybierz obszar: Kongres Bezpieczeństwa Żywności

Autor: CID Lines

CID Lines

Łukasz Kowalski może pochwalić się blisko dwudziestoletnim, specjalistycznym doświadczeniem w bioasekuracji dla branży spożywczej. Od 2001 roku pracuje w CID LINES Sp. z o.o. gdzie sprawował różne funkcje związane z rozwojem działów chemicznych. Obecnie jest menedżerem działu food gdzie odpowiada za budowanie partnerskiej polityki handlowej oraz realizację celów rozwoju Firmy

Marcin Kędzierski jest specjalistą ds. higieny w przemyśle spożywczym z ponad 13 letnim doświadczeniem. Obecnie korzystając ze swojego doświadczenia pomaga optymalizować i usprawniać procesy utrzymania higieny w zakładach produkcji spożywczej w oparciu o technologię i innowacyjne aplikacje chemiczne firmy CID LINES.

Partnerem Kongresu jest:

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn