Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Kultura bezpieczeństwa żywności i zachowań w zakładach produkcyjnych

Kategoria: Biznes

W dobie coraz większej produkcji, fluktuacji personelu i rosnących wymagań odbiorców co raz trudniej zapanować nad obszarami higieny, zachowań pracowniczych a co za tym idzie bezpieczeństwa produktu.

Stąd istotnym elementem, poza nadzorem, jest także wprowadzanie rozwiązań i technologii, które mają wspomagać prawidłowy przebieg procesów higienicznych.

  • W trakcie prezentacji dowiedzą się Państwo o tym:
  • Jakie błędy są najczęściej popełniane, a mają kluczowy wpływ na bezpieczenstwo personelu i produktu ?
  • Jak optymailzować, kontrolować, edukować personel w celu uzyskania powtarzalności procesów ?

VI Kongres Bezpieczeństwa Żywności

Temat higieny i bezpieczeństwa zostanie omówiony szczegółowo przez ekspertów z firmy CID Lines podczas tegorocznego VI Kongresu Bezpieczeństwa Żywności, który odbędzie się już 11 września. 

Zapisy oraz pełen harmonogram dostępne na stronie: http://foodcongress.org/ 

Autor:CID Lines
CID Lines
Łukasz Kowalski może pochwalić się blisko dwudziestoletnim, specjalistycznym doświadczeniem w bioasekuracji dla branży spożywczej. Od 2001 roku pracuje w CID LINES Sp. z o.o. gdzie sprawował różne funkcje związane z rozwojem działów chemicznych. Obecnie jest menedżerem działu food gdzie odpowiada za budowanie partnerskiej polityki handlowej oraz realizację celów rozwoju Firmy

Marcin Kędzierski jest specjalistą ds. higieny w przemyśle spożywczym z ponad 13 letnim doświadczeniem. Obecnie korzystając ze swojego doświadczenia pomaga optymalizować i usprawniać procesy utrzymania higieny w zakładach produkcji spożywczej w oparciu o technologię i innowacyjne aplikacje chemiczne firmy CID LINES.
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Partnerem Kongresu jest:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.