Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Nagroda BRCGS Certification Body of the Year dla DNV

Kategoria: Biznes

Ta decyzja jest wyrazem uznania dla wkładu DNV w zapewnienie jakości i integralności certyfikacji służącej zwiększaniu bezpieczeństwa żywności

Lista laureatów nagród BRCGS w dziedzinie bezpieczeństwa żywności na rok 2023 została ogłoszona podczas corocznej konferencji tej organizacji, która odbyła się 1 lutego w Londynie, pod hasłem Food Safety Europe.  Zdobycie nagrody sprawiło również, że DNV utrzymało 5-gwiazdkową ocenę KPI.  Jest to ocena wydajności usług wystawiana przez BRCGS, odzwierciedlająca ogólne zarządzanie systemem BRCGS przez jednostkę certyfikującą.

„Jesteśmy bardzo dumni z tej nagrody, jak i z tego, że pozostajemy 5-gwiazdkową jednostką certyfikującą standardy żywnościowe BRCGS.  To osiągnięcie zawdzięczamy w całości naszemu zespołowi technicznemu i audytorom" - mówi Stefano Crea, Global Market & Industries Director w Business Assurance w DNV. „Normy i niezależna certyfikacja stają się koniecznością dla firm pragnących zapewnić bezpieczeństwo konsumentów i ciągłość działalności.  W DNV żywimy głębokie przekonanie, że uczestnictwo w upowszechnianiu certyfikacji i wspieranie firm w doskonaleniu działań i budowaniu zaufania jest naszym obowiązkiem."

Nagroda BRCGS dla najlepszej jednostki certyfikującej roku jest potwierdzeniem ciągłego zaangażowania DNV we wspieranie innowacyjności i doskonałości w opracowywaniu norm, szkoleniach i certyfikacji firm z sektora spożywczego i produktów konsumenckich.  Do nagrody kwalifikują się wyłącznie 5-gwiazdkowe jednostki certyfikujące BRCGS, a status ten jest miarą kompetencji i profesjonalizmu w przeprowadzaniu audytów BRCGS.

BRCGS to wiodąca na rynku globalna marka, która pomaga budować zaufanie w łańcuchu dostaw. Jej globalne standardy bezpieczeństwa żywności, takie jak BRCGS Food and Packaging, są objęte benchmarkingem GFSI.  Celem jest ustanowienie punktu odniesienia dla dobrej praktyki produkcyjnej i pomoc w zapewnieniu klientom dowodów na to, że produkty są bezpieczne, legalne i wysokiej jakości.  Podstawą przyznania tytułu Jednostki Certyfikującej Roku jest wykazanie się nieustającym, pełnym zaangażowania wsparciem Programu Standardów Globalnych.  Nagroda potwierdza zdolność jednostki certyfikującej do niesienia pomocy interesariuszom dążącym do wdrożenia i uzyskania BRCGS.

„Z satysfakcją ogłaszam przyznanie DNV tytułu Jednostki Certyfikującej Roku podczas tegorocznej konferencji Food Safety Europe.  Łączy nas wieloletnia, pomyślna współpraca, w której możemy polegać na DNV jako na doskonałym partnerze w dostarczaniu naszych programów certyfikacji na całym świecie.  DNV to jednostka z pięciogwiazdkowym statusem, która stara się zapewnić klientom jak najwięcej korzyści z wdrażania naszych programów. DNV stale zwiększa swój zasięg geograficzny i oferuje nasze szerokie portfolio programów wszystkim operatorom w łańcuchu dostaw żywności, wspierając naszą wizję nauki w służbie bezpieczniejszego świata", mówi Angela O'Donovan, szefowa działu standardów BRCGS.

Więcej informacji można znaleźć na stronie internetowej BRCGS.

Jeśli interesuje Cię certyfikacja na zgodność ze standardami BRCGS, skontaktuj się z nami bezpośrednio lub poprzez formularz kontaktowy.

Wybierz temat: Certyfikacja

Autor: DNV

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.