-
Wymagania standardu IFS Food v.8 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 08.04.2024
-
Oświadczenia dla składników botanicznych. Co dalej z listą pending? Botanicals jako składnik.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 19.03.2024
-
Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności.
Kategoria: Ogólne, 20.03.2024
-
Zmiany w FSSC 22000 wersja 6. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Normy i standardy, 21.03.2024
-
✅ Wymagania ISO 9001 (online)
Kategoria: Normy i standardy, 22.03.2024
-
Suplementy diety - skład, oznakowanie i reklama w świetle aktualnych przepisów prawnych i planowanych zmian.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.03.2024
-
Zasady etykietowania i wprowadzania do obrotu pasz. Praktyczne zastosowanie przepisów, najczęstsze błędy.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.03.2024
-
AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA BHP WG ISO 45001
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 25.03.2024
-
WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA BHP WG ISO 45001
Kategoria: Normy i standardy, 25.03.2024
-
Kultura bezpieczeństwa żywności – warsztaty.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.03.2024