Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 27.08.2024 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h
Celem szkolenia jest przekazanie uczestnikom informacji jak planować harmonogramy w oparciu o ocenę ryzyka.
Szkolenie skierowane jest do technologów, kierowników jakości, pracowników działów jakości i innych osób zainteresowanych tematyką szkolenia.
1. Wprowadzenie do pojęcia „ryzyko”
2. Metodyka szacowania ryzyka oraz planowania działań wynikających z danej oceny
3. Wymagania odnośnie oceny ryzyka w standardach BRC Food, IFS Food, ISO 22000:2018, FSSC 22000.
4. Warsztaty dot. oceny ryzyka i opracowania planów i harmonogramów z zakresu:
• Monitoring środowiskowy
• Food Defense
• Food Fraud
• Ocena dostawców
• Utrzymanie ruchu
• Badania laboratoryjne
• Mycie i dezynfekcja
• Nadzór nad szkłem
• Mycie i dezynfekcja
5. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/szkolenia/harmonogram-szkolen/
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2022/01/Program-95-DSZ-Planowanie-harmonogramow-w-oparciu-o-ocene-ryzyka_2024.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły