Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - marzec 2019

Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - marzec 2019

Zapraszamy do zapoznania się z najważniejszymi zmianami w prawie żywnościowym jakie zaszły w marcu 2019 zarówno prawie krajowym jak i unijnym. W opracowaniu znajdują się akty prawne m. in. z zakresu:

- dobrostan zwierząt

- gospodarka opakowaniami

- ochrona środowiska

- sektor rolniczy

- oświadczenia zdrowotne i żywieniowe

- nowa żywność

- zacznieczyszczenia i pozostałości

- Brexit

- choroby zwierząt

- przewóz produktów z państw trzecich

- kodeks celny

- rybołóstwo 

- dodatki paszowe

Sprawdź też inne miesiące: PRZEGLĄD ZMIAN W PRZEPISACH PRAWA ŻYWNOŚCIOWEGO 

Słowa kluczowe: prawo żywnościowe, akty prawne, przegląd aktów prawnych, akty prawne marzec 2019, żywność, jakość żywności

Materiał udostępniony przez: Merieux NutriSciences (Silliker Polska Sp. z o.o.)

Materiał opublikowany dnia: 17.10.2019

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.