Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Raport dzienny WHO o stanie pandemii koronawirusa – 25.05.2020

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Afrykańskie Biuro Regionalne WHO zapewniło szkolenia dla tanzańskich pracowników służby zdrowia, by wyposażyć ich w umiejętności opieki nad krytycznie chorymi na COVID-19 pacjentami. Łącznie przeszkolono 160 pracowników służby zdrowia w Tanzanii, którzy wzięli udział w trzydniowym, wirtualnym szkoleniu zorganizowanym przez Ministerstwo Zdrowia i Światową Organizację Zdrowia.

Wielka Brytania wniesie wkład w wysokości 3,8 mln USD w reakcję na COVID-19 na Karaibach. Wkład finansowy na rzecz Biura Regionalnego WHO ds. Ameryk pomoże takim krajom, jak: Antigua i Barbuda, Belize, Dominika, Grenada, Gujana, Jamajka, Saint Lucia, Saint Vincent i Grenadyny powstrzymać rozprzestrzenianie się choroby i łagodzić jej skutki.

WHO nawiązała współpracę z Vital Strategies i innymi partnerami na świecie w celu uruchomienia nowego pakietu technicznego: Pakiet techniczny do szybkiego nadzoru nad śmiertelnością i reakcją epidemiczną. Jest to pakiet techniczny do szybkiego nadzoru nad śmiertelnością i reagowaniem na epidemię w celu wsparcia rządów krajowych w zakresie nadzoru i planowania reagowania wokół COVID-19.

Państwa, terytoria, obszary, w których odnotowano potwierdzone przypadki COVID-19, 25 maja 2020 r.

Liczba potwierdzonych przypadków COVID-19, według daty sprawozdania i regionu WHO, od 30 grudnia 2019 r. do 25 maja 2020 r.

Kraje europejskie w których odnotowano potwierdzone laboratoryjnie przypadki COVID-19 i zgony. Dane na dzień 25 maja 2020 r.

Szczegółowe informacje dostępne w raporcie WHO

Wybierz temat: Koronawirus

Autor: WHO

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.