Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Salmonella enterica w surowcach paszowych

Kategoria: Alerty

W dniu 12.12.2019 zgłoszono obecność bakterii patogennych w rzepakowej śrucie poekstrakcyjnej . Szczegóły dotyczące produktów, miejsca wystąpienia, podjętych działań i ryzyka w treści doniesienia.

Zgłoszony produkt: Śruta poekstrakcyjna rzepakowa

Powód zgłoszenia: Salmonella enterica ser. London (obecność/25g)

Ocena ryzyka: niegroźne

Kraj zgłaszający: Niemcy

Kraj pochodzenia: Niemcy

Status dystrybucji: dystrybucja do pozostalych krajów członkowskich

Podjęte działania: poinformowanie odbiorcy

Data zgłoszenia: 12.12.2019

Link: RASFF

Wybierz obszar: RASFF

Autor: FoodFakty

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.