Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Społeczność FoodFakty - konta użytkowników - Wspólnie budujemy kulturę bezpieczeństwa żywności

Kategoria: Biznes

Szanowni Państwo,

Od początku 2018 roku już ponad 200 000 osób, dla których bezpieczeństwo, jakość i technologia żywności stanowią ważną rolę w życiu zawodowym bądź prywatnym, skorzystało z informacji udostępnianych poprzez Portal, Newsleter, Raporty naszego projektu FoodFakty. Każdego miesiąca do tego grona dochodzi kilkanaście tysięcy nowych odbiorców. Pobrania materiałów własnych oraz powierzonych przez naszych Partnerów udostępnianych w e-bibliotece lub poprzez webinaria należy również mierzyć w tysiącach.

Media społecznościowe

Aktywnie komunikujemy się poprzez wybrane media społecznościowe. Nasze konto na LinkedIn i Facebook śledzi kilka tysięcy osób związanych profesjonalnie z przemysłem spożywczym.

Komfort i bezpieczeństwo

Dlatego postanowiliśmy jeszcze bardziej zwiększyć naszą aktywność, zwiększyć ilość udostępnianych materiałów, a przy tym zwiększyć komfort korzystania z portalu. Bezpieczeństwo powierzonych nam materiałów jest naszym priorytetem, dlatego będziemy je udostępniać poprzez darmowe konta FoodFakty tylko osobom zarejestrowanym. - >> ZAŁÓŻ KONTO <<

W sposobie  korzystania z Portalu nic się nie zmieni, natomiast darmowe konto pozwoli Państwu oraz naszym Partnerom na dużo większy komfort użytkowania w tym szczególnie pobierania materiałów i rejestracji na webinaria. Posiadanie konta likwiduje konieczność każdorazowego wypełniania formularza przy pobieraniu materiałów czy rejestracji na wydarzenia. Nam daje możliwość udostępniania materiałów o jeszcze większej wartości dodanej, dając pewność że jest ona dostępna tylko dla zalogowanych członków społeczności FoodFakty, którą dzięki Państwa zaangażowaniu i zainteresowaniu projektem Foodfakty budujemy w celu rozwoju w Polsce szeroko pojętej Kultury bezpieczeństwa Żywności.

Nasze plany

W przyszłości planujemy wprowadzić szereg dodatkowych korzyści dla członków społeczności FoodFakty, takich jak rabaty na usługi naszych Partnerów, recenzje usług, produktów, ale przede wszystkim ciągły dostęp do darmowych udostępnionych przez nas i naszych partnerów treści i narzędzi.

W najbliższej przyszłości udostępnimy takżę Państwu dodatkowe odpłatne serwisy w Strefie Premium. Udostępniane tam opracowania, raporty z zakresu prawa żywnościowego, raporty o bezpieczeństwie, zafałszowaniach czy analizy porównawcze nowych produktów na rynku będą najszybszą najbardziej aktualną wiedzą dostarczająca konkretnych informacji niedostępnych w otwartych źródłach internetowych 

Serdecznie dziękujemy za dotychczasowe zaufanie i zapraszamy do dalszego korzystania z wiedzy zawartej na naszym portalu Foodfakty.

Zespół FoodFakty

Autor: FoodFakty

Artykuł opublikowany dzięki:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.