Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Społeczność FoodFakty - konta użytkowników - Wspólnie budujemy kulturę bezpieczeństwa żywności

Kategoria: Biznes

Szanowni Państwo,

Od początku 2018 roku już ponad 200 000 osób, dla których bezpieczeństwo, jakość i technologia żywności stanowią ważną rolę w życiu zawodowym bądź prywatnym, skorzystało z informacji udostępnianych poprzez Portal, Newsleter, Raporty naszego projektu FoodFakty. Każdego miesiąca do tego grona dochodzi kilkanaście tysięcy nowych odbiorców. Pobrania materiałów własnych oraz powierzonych przez naszych Partnerów udostępnianych w e-bibliotece lub poprzez webinaria należy również mierzyć w tysiącach.

Media społecznościowe

Aktywnie komunikujemy się poprzez wybrane media społecznościowe. Nasze konto na LinkedIn i Facebook śledzi kilka tysięcy osób związanych profesjonalnie z przemysłem spożywczym.

Komfort i bezpieczeństwo

Dlatego postanowiliśmy jeszcze bardziej zwiększyć naszą aktywność, zwiększyć ilość udostępnianych materiałów, a przy tym zwiększyć komfort korzystania z portalu. Bezpieczeństwo powierzonych nam materiałów jest naszym priorytetem, dlatego będziemy je udostępniać poprzez darmowe konta FoodFakty tylko osobom zarejestrowanym. - >> ZAŁÓŻ KONTO <<

W sposobie  korzystania z Portalu nic się nie zmieni, natomiast darmowe konto pozwoli Państwu oraz naszym Partnerom na dużo większy komfort użytkowania w tym szczególnie pobierania materiałów i rejestracji na webinaria. Posiadanie konta likwiduje konieczność każdorazowego wypełniania formularza przy pobieraniu materiałów czy rejestracji na wydarzenia. Nam daje możliwość udostępniania materiałów o jeszcze większej wartości dodanej, dając pewność że jest ona dostępna tylko dla zalogowanych członków społeczności FoodFakty, którą dzięki Państwa zaangażowaniu i zainteresowaniu projektem Foodfakty budujemy w celu rozwoju w Polsce szeroko pojętej Kultury bezpieczeństwa Żywności.

Nasze plany

W przyszłości planujemy wprowadzić szereg dodatkowych korzyści dla członków społeczności FoodFakty, takich jak rabaty na usługi naszych Partnerów, recenzje usług, produktów, ale przede wszystkim ciągły dostęp do darmowych udostępnionych przez nas i naszych partnerów treści i narzędzi.

W najbliższej przyszłości udostępnimy takżę Państwu dodatkowe odpłatne serwisy w Strefie Premium. Udostępniane tam opracowania, raporty z zakresu prawa żywnościowego, raporty o bezpieczeństwie, zafałszowaniach czy analizy porównawcze nowych produktów na rynku będą najszybszą najbardziej aktualną wiedzą dostarczająca konkretnych informacji niedostępnych w otwartych źródłach internetowych 

Serdecznie dziękujemy za dotychczasowe zaufanie i zapraszamy do dalszego korzystania z wiedzy zawartej na naszym portalu Foodfakty.

Zespół FoodFakty

Autor: FoodFakty

Artykuł opublikowany dzięki:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.