-
Bakterie skute lodem - mikrobiologia mrożonek.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 22.08.2024
-
Mikroflora produktów cukierniczych. Nie tylko salmonella.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 27.08.2024
-
Warsztaty z przygotowania i kontroli jakości pożywek i szczepów mikrobiologicznych.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 27.08.2024
-
Mikrobiologiczne przyczyny bombażu produktów garmażeryjnych.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 29.08.2024
-
Żywność wegańska i wegetariańska – zagrożenia mikrobiologiczne .
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 30.08.2024
-
Ustalanie terminu przydatności do spożycia - co producent powinien wiedzieć ? Mikrobiologia żywności.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 03.09.2024
-
Metody analityczne przygotowania próbek na mikrobiologię.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 09.09.2024
-
Pobieranie wody do spożycia do badań fizykochemicznych oraz mikrobiologicznych.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 11.09.2024
-
Analiza mikrobiologiczna żywności. - szkolenie STACJONARNE
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 25.09.2024
-
Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego w zakładach produkcji żywności.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 11.10.2024