-
278 WEB - Werotoksyczne E. coli (STEC) nie tylko w mięsie - zagrożenie, występowanie, outbreaki, analiza i interpretacja wyników.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 01.07.2025
-
230 MIK - Metody badań mikrobiologicznych od klasyki po techniki molekularne. Dobór metody do matrycy żywnościowej i interpretacja wyników badań.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 09.07.2025
-
Mikrobiologia na start.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 21.07.2025
-
244 MIK - Łańcuch chłodniczy a stabilność mikrobiologiczna żywności. Analiza wyników badań z przerwanym ciągiem chłodniczym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 25.07.2025
-
01 WEB - Bakterie skute lodem - mikrobiologia mrożonek.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 05.08.2025
-
02 WEB - Mikroflora produktów cukierniczych . Nie tylko Salmonella - WEBINARIUMIUM
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 18.08.2025
-
02 MIK- Warsztaty z kontroli jakości podłoży mikrobiologicznych oraz stosowania szczepów w laboratorium.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 27.08.2025
-
202 MIK - Żywność wegańska i wegetariańska – zagrożenia mikrobiologiczne.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 27.08.2025
-
229 MIK - Jakie parametry mikrobiologiczne przyjąć dla surowców i produktów nieobjętych rozporządzeniami i specyfikacjami?
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 11.09.2025
-
03 JB - Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego w zakładach produkcji żywności.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 12.09.2025