-
109 LAB - Dobra Praktyka Laboratoryjna w teorii i praktyce w laboratorium mikrobiologicznym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 18.11.2025
-
316 MIK - Warsztaty z analizy trendów danych mikrobiologicznych. NOWOŚĆ
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 18.11.2025
-
01 MIK - Analiza mikrobiologiczna żywności - szkolenie STACJONARNE - trzy dni.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 19.11.2025
-
90 LAB - Walidacja metod analitycznych i szacowania niepewności wyników. Badania fizykochemiczne, instrumentalne.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 20.11.2025
-
Zasady ustalania w specyfikacji produktu zakresu parametrów mikrobiologicznych i metod badań oraz dopuszczalnych limitów pod kątem znaczenia i skutków
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 20.11.2025
-
200 MIK - Teoria płotków. Jak drobnoustroje przełamują bariery temperaturowe, kwasowe, ciśnieniowe i inne w procesie technologicznym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 21.11.2025
-
229 MIK - Jakie parametry mikrobiologiczne przyjąć dla surowców i produktów nieobjętych rozporządzeniami i specyfikacjami?
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 24.11.2025
-
08 BO - Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego non-food. Identyfikacja zagrożeń i ustalenie planu weryfikacji czystości mikrobiologicznej.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 24.11.2025
-
171 MIK - Warsztaty z walidacji, weryfikacji i szacowanie niepewności wyników w mikrobiologii żywności.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 27.11.2025
-
267 MIK - Mikrobiologia na start.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 01.12.2025


