-
04 JB - Pozostałości pestycydów w produktach spożywczych - przegląd wymagań, klasyfikacja, interpretacja wyników analiz.
Kategoria: Badania żywności, 28.08.2025
-
215 LAB - Otrzymałem wynik, tylko co z niego wynika?, czyli jak interpretować wyniki badań fizykochemicznych.
Kategoria: Badania żywności, 11.09.2025
-
68 JB - Zanieczyszczenia żywności. Aktualizacja wymagań prawnych, metod analiz.
Kategoria: Badania żywności, 12.09.2025
-
05 JB - Produkty zafałszowane, niepełnowartościowe, podróbki i niezgodności w oznakowaniu – wybrane problemy autentyczności artykułów spożywczych.
Kategoria: Badania żywności, 15.09.2025
-
161 SPP - Pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion roślin oleistych.
Kategoria: Badania żywności, 16.09.2025
-
17 JB - Określanie wartości odżywczej do celów znakowania – aspekty praktyczne.
Kategoria: Badania żywności, 17.09.2025
-
282 WEB - Ocena jakości zbóż na skupie - WEBINARIUM - NOWOŚĆ
Kategoria: Badania żywności, 19.09.2025
-
63 JB - Nadzór nad alergenami w zakładzie produkcyjnym.
Kategoria: Badania żywności, 29.09.2025
-
273 JB - Jakość handlowa świeżych owoców i warzyw – jabłka i kapusta. Warsztaty produktowe. NOWOŚĆ
Kategoria: Badania żywności, 03.10.2025
-
22 WEB - Zawartość mięsa i wody dodanej w produktach mięsnych – w oparciu o przewodnik CCFRA 2007 - WEBINARIUM NOWOŚĆ
Kategoria: Badania żywności, 15.10.2025