-
Dobrostan zwierząt rzeźnych podczas transportu i uboju. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Mięsna, 27.05.2024
-
Zabezpieczenie zakładu przed szkodnikami: gryzonie, owady latające, szkodniki magazynowe. Analiza ryzyka, dobra praktyka magazynowa.
Kategoria: Higiena i Haccp, 27.05.2024
-
Mycie i dezynfekcja maszyn i urządzeń w przemyśle spożywc
Kategoria: Higiena i Haccp, 28.05.2024
-
Ocena zagrożeń i analiza ryzyka w przemyśle spożywczym w oparciu o IFS, BRC, ISO/FSSC 22000 NOWOŚĆ.
Kategoria: Systemy jakości, 28.05.2024
-
Norma PN-EN ISO/IEC 17025:2018-02 – omówienie. Jak czytać i rozumieć wymagania normy ?
Kategoria: Normy i standardy, 28.05.2024
-
Analiza danych z badań sensorycznych.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 28.05.2024
-
Wymagania standardów łańcucha dostaw zrównoważonego rybołówstwa MSC.
Kategoria: Systemy jakości, 03.06.2024
-
Ocena jakości zbóż oraz ziaren roślin oleistych. Analizy pasz w odniesieniu do wymagań GMP +. - szkolenie STACJONARNE
Kategoria: Ogólne, 04.06.2024
-
"Teoria płotków" Jak drobnoustroje przełamują bariery temperaturowe, kwasowe, ciśnieniowe i inne w procesie technologicznym. - szkolenia ON-LINE
Kategoria: Ogólne, 04.06.2024
-
Szkolenie doskonalące dla audytorów oceniających laboratoria w odniesieniu do wymagań normy PN-EN ISO/IEC 17025:2018-02.
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 04.06.2024