-
50 JB - Znakowanie żywności. Interpretacja przepisów prawa.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 11.07.2025
-
102 JB - Zabezpieczenie zakładu przed szkodnikami: gryzonie, owady latające, szkodniki magazynowe. Analiza ryzyka, dobra praktyka magazynowa.
Kategoria: Higiena i Haccp, 11.07.2025
-
56 BO - Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 14.07.2025
-
BRC Global Standard for Food Safety v9 ON-LINE
Kategoria: Normy i standardy, 21.07.2025
-
Mikrobiologia na start.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 21.07.2025
-
74 JB - Walidacja procesów czyszczenia, mycia i dezynfekcji czyli jak uzyskać obiektywne dowody, że wdrożona metoda jest skuteczna.
Kategoria: Higiena i Haccp, 21.07.2025
-
Żywność ekologiczna – przepisy prawa żywnościowego, specyficzne zagrożenia w procesie produkcji, GHP / GMP na straży zgodności przebiegu procesu.
Kategoria: Higiena i Haccp, 22.07.2025
-
IFS Food v8 ON-LINE
Kategoria: Normy i standardy, 22.07.2025
-
92 JB - Suplementy diety - skład, oznakowanie i reklama w świetle aktualnych przepisów prawnych i planowanych zmian.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.07.2025
-
314 ENVI - Zrozumieć EUDR - na czym polegają przepisy rozporządzenia deforestacyjnego i jak zacząć je wdrażać w swojej firmie.
Kategoria: Ogólne, 23.07.2025